Τα beef του 2023 στην ελληνική τηλεόραση


Τα beef του 2023 στην ελληνική τηλεόραση

Οι κόντρες που εκτυλίχθηκαν τη φετινή χρονιά

Κόντρες, εντάσεις και δημόσιες τοποθετήσεις συνθέτουν τα χαρακτηριστικά των beefs, τον όρο που αγαπούν να μισούν οι Έλληνες celebrities.

LIGHT – ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ 

Η διαφωνία που είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το σχόλιο του Light από τη θέση του κριτή στο "Fame Story", στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει ένας αιχμηρός διάλογος, με δηλώσεις «καρφιά» του ενός για τον άλλο. Ο τράπερ χαρακτήρισε τον παρουσιαστή τριτοτέταρτο παρακινώντας τον να συνταξιοδοτηθεί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του Μικρούτσικου. 
 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ 

Η κόντρα ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Light οδήγησε σε ένα άλλο beef ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Φαίη Σκορδά, ταράζοντας τα νερά στην πρωινή ζώνη. Όλα ξεκίνησαν με το σχόλιο της Σκορδά μέσα από την εκπομπή της βρίσκοντας ασεβή τον τρόπο που η εκπομπή της Καινούργιου διαχειρίστηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο αφήνοντάς τον ενδεχομένως εκτεθειμένο. Η απάντηση της Κατερίνας ήρθε άμεσα. 
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ 

Δύο άλλοτε κολλητοί φίλοι και συνεργάτες, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκαν στα μαχαίρια με δημόσια υπονοούμενα και σχόλια που δεν τιμούν ιδιαίτερα το παρελθόν τους. 
 

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ – ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 

Μεγάλες διαστάσεις πήραν πρόσφατα οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη που αφορούν σε υβριστικό προς την κόρη της σχόλιο, όπως υποστηρίζει η ίδια, που έκαναν στο παρελθόν on air η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Αν και η Συνατσάκη αναγνώρισε την υπερβολή και την τηλεοπτικίλα της στο τότε απόσπασμα ωστόσο αρνείται το υβριστικό περιεχόμενο στα λόγια της, με τη Ζήνα Κουτσελίννη να επιμένει στην άποψή της. 
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ 

Τηλεοπτικός "πόλεμος" ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τη διακοπή της συνεργασίας τους. Η έναρξη της «διαμάχης» έγινε με δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, σύμφωνα με τις οποίες η Σίσσυ Χρηστίδου δεν τον ενημέρωσε ποτέ για τη λήξη της συνεργασίας τους.
 

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ – MENTE FUERTE 

 

 

Κόντρα ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και στον Mente Fuerte δημιουργήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού στο προσωπικό της podcast. Ακολούθησαν δημόσιες τοποθετήσεις από την τηλεόραση και απαντήσεις από τα social media. 
 

Tags beef, κοντρες, σταυρωτα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7906 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2537 s // Total time: 3.0442 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X