Μαυρίκιος Μαυρικίου: Επιβεβαίωσε επίσημα αλλά ενοχλημένος την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας [βίντεο]


Μαυρίκιος Μαυρικίου: Επιβεβαίωσε επίσημα αλλά ενοχλημένος την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας [βίντεο]

"Έχει υπάρξει και ένα παρελθόν που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι".

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lifenewscy η Ιλάειρα διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης και το ευγάρι είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Περιμένουν το πρώτο τους μωρό! [βίντεο]

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Μαυρίκιος κλήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύδει την είδηση μέσα από την εκπομπή "Έλα να δεις". 

Ο θεατρικός παραγωγός και μουσικός επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός αλλά έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη διαρροή της είδησης καθώς η Ιλάειρα βρίσκεται στους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης και θεώρησε πως το ευχάριστο γεγονός έπρεπε να ανακοινωθεί πρώτα από εκείνους όποτε ένιωθαν έτοιμοι. Συγκεκριμένα είπε: "Είναι καλό όταν είναι κάτι προσωπικό να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μία μανούλα, ένα μελλοντικό πατέρα την ώρα που αισθανθεί την ανάγκη να το πει. Ειδικά όταν έχει υπάρξει και ένα παρελθόν που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags μαυρικιος μαυρικιου, Ιλάειρα Ζήση, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2157 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3267 s // Total time: 3.5423 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X