Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το chic βραδινό make-up look της που θα θες να αντιγράψεις


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το chic βραδινό make-up look της που θα θες να αντιγράψεις

 Ένα glam γιορτινό μακιγιάζ της που ταιριάζει με όλα τα outfits.

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα γιορτινά parties των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και η αναζήτηση για το τέλειο glam μακιγιάζ που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου, βρίσκεται στα top της to-do λίστας σου.

Το μακιγιάζ που ψάχνεις, πρέπει να ολοκληρώνει και να ταιριάζει με το outfit σου, όμως αυτή τη γιορτινή περίοδο το μόνο σίγουρο είναι οτι πρέπει να είναι άκρως λαμπερό όπως άλλωστε προστάζουν και οι μέρες.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους σου δίνει το inspo που χρειάζεσαι για να λάμψεις στα γιορτινά events. Για μία βραδινή εμφάνιση της, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της γνωστής make-up artist Ilona Garamvolgyi η οποία επέλεξε να χαρίσει έντονη λάμψη στα μάτια με ένα shimmery χάλκινο eye-look ενώ το smokey effect και οι πυκνές ψεύτικες βλεφαρίδες δίνουν ένταση στο βλέμμα. Στα χείλη, το nude glossy κραγιόν “έδεσε” υπέροχα με τις αποχρώσεις το eye-look.

Το χτένισμα της, το οποίο επιμελήθηκε ο γνωστός hairstylist Mιχάλης Ηλιάδης, με ανάλαφρα waves και χωρίστρα στη μέση, ολοκλήρωσε το look κάνοντας το να δείχνει ακόμη πιο κομψό.

Δες το πιο κάτω:

Tags χριστιανα Αριστοτελους, βραδινο μακιγιαζ, Ομορφια, Ilona Garamvolgy, makeup, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0092 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0416 s // Total time: 0.0508 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X