Σάλος με φωτογραφία του Βασίλη Καρρά που διέρρευσε από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο


Σάλος με φωτογραφία του Βασίλη Καρρά που διέρρευσε από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο

Ο άνθρωπος που την ανήρτησε και ο λόγος που το έκανε.

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του δημοφιλή τραγουδιστή Βασίλη Καρρά σε ηλικία 70 ετών.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής που λατρεύτηκε από το κοινό του όσο κανένας άλλος, άφησε την τελευταία του πνοή Παραμονή Χριστουγέννων μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες άρχισε να κυκλοφορεί μια φωτογραφία του Βασίλη Καρρά από το νοσοκομείο, η οποία έχει προκαλέσει σάλο ανάμεσα στους θαυμαστές του. Για το απαράδεκτο αυτό γεγονός έκανε λόγο και το επίσημο fan club του τραγουδιστή.

Διαβάστε ακόμα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για τον Καρρά: "Μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο"

"Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά! Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος της Ελλάδας αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου που αγάπησε τον Βασίλη, μας βομβαρδίζει από εχθές με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στα social media τα οποία θα χρειαστούν ημέρες ή και εβδομάδες για να διαβαστούν ενώ είναι εντελώς αδύνατον να απαντηθούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος, την ποιότητα, τον χαρακτήρα του Βασίλη μας και για το καλλιτεχνικό του μέγεθος! Είναι επίσης μια μικρή παρηγοριά στο πένθος μας..

Υ.Γ Το γεγονός ότι διέρρευσε φωτογραφία του καλλιτέχνη από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο από τον οποιοδήποτε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και το καταδικάζουμε. Ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", το πρωί της Τετάρτης, 27 Δεκεμβρίου, μίλησε ο μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που δημοσίευσε στα social media φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μέσα από το νοσοκομείο

Για την αναστάτωση που προκλήθηκε με τη φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μέσα από το νοσοκομείο, ο μητροπολίτης ανέφερε: "Λυπούμαι, έβαλα μία φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μαζί του και νομίζω ότι ο κόσμος στεναχωρήθηκε και θύμωσε και την κατέβασα. Δεν ήθελα να προκαλέσω έντονή ανησυχία στους θαυμαστές του. Εγώ το έβαλα σαν ξάδερφός του. Εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύει".

 

πηγή:tlife.gr

Tags βασίλης καρράς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0072 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0342 s // Total time: 0.0415 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X