Φάνης Λαμπρόπουλος: "Δεν μπορώ τον βλάκα τον Μαραβέγια" είπε σε ακροατή που ήταν ο Μαραβέγιας


Φάνης Λαμπρόπουλος: "Δεν μπορώ τον βλάκα τον Μαραβέγια" είπε σε ακροατή που ήταν ο Μαραβέγιας

Η επική γκάφα του που έγινε viral. 

Απίστευτο τρολάρισμα από τον Κωστή Μαραβέγια και μεγάλη γκάφα του Φάνη Λαμπρόπουλου, στην εκπομπή του τελευταίου με τίτλο "Kounavision". Εκεί που οι ακροατές ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και ο ραδιοφωνικός παραγωγός απελπίζεται.

Ο ένας ακροατής έπαιρνε πίσω από τον άλλον και κάποια στιγμή κάλεσε ένας άντρας που τραγούδησε ένα ποτ πουρί του Κωστή Μαραβέγια. Τότε ο Φάνης Λαμπρόπουλος ξέσπασε: "Ρε φίλε να κάνω μια ερώτηση; Ακούς πρώτη φορά την εκπομπή; Έναν όρο έχω θέσει. Όχι Μαραβέγια στην εκπομπή πρωί πρωί. Πες μου κάτι άλλο πρωί πρωί, δεν μπορώ άλλο με τον βλάκα", είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Κάποια στιγμή μάλιστα όταν του είπαν πως είναι ο Μουζουράκης είπε: "τα ίδια σκ@τ@ είναι και αυτός, τους μπερδεύω". Στη συνέχεια του είπε: "Ρε κερατά να σου πω; Είσαι ο Μαραβέγιας όντως;" και προσπάθησε να το "σώσει" λέγοντας πως "κάνει πλάκα με καλλιτέχνες που θαυμάζει". Μάλιστα πρόσθεσε; "Είσαι ο αγαπημένος μου Κωστή. Για μένα ο Μαραβέγιας είναι μέσα στους 5 καλύτερους καλλιτέχνες, δώστε του ένα δώρο".

Πηγή: thetoc.gr

 

@fanislabropoulos Μεγάλος Κωστής Μαραβέγιας μας κερνάει πρωινό τρολ … #Kounavizion #TaKounavia ♬ πρωτότυπος ήχος - Fanis Labropoulos

Tags  Φάνη Λαμπρόπουλου, κωστης μαραβεγιας, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1855 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2648 s // Total time: 3.4503 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X