Μέρος του στυλ μας είναι και τα εσώρουχα – Μάθετε όλες τις νέες τάσεις στα εσώρουχα


Μέρος του στυλ μας είναι και τα εσώρουχα – Μάθετε όλες τις νέες τάσεις στα εσώρουχα

Τα items που πρέπει να προσθέσεις στη shopping list σου. 

Ποιος είπε ότι οι τάσεις της μόδας αφορούν μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ; Τα εσώρουχα έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Ορισμένα εσώρουχα θέλουμε να φαίνονται, συμπληρώνοντας το look μας, ενώ άλλα αφορούν πιο προσωπικές μας στιγμές. Και στις δύο περιπτώσεις, το να τα επιλέγουμε με φροντίδα και υψηλή αισθητική είναι μέρος του συνολικότερου στυλ μας.

Ας δούμε, λοιπόν, στη συνέχεια τις τάσεις στα γυναικεία εσώρουχα και όχι μόνο, ώστε κάθε μας εμφάνιση, στο σπίτι ή έξω, να είναι η επιτομή της μόδας!

Bralette ή αλλιώς το εσώρουχο ως ρούχο

Το bralette έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και καιρό και έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες, αφού συνδυάζει την άνεση με τη sexy πλευρά κάθε γυναίκας. Το bralette είναι περισσότερο μπουστάκι παρά σουτιέν και γι’ αυτό μπορεί να φορεθεί και ως μπλούζα.

Ειδικά φέτος θα το δούμε πολύ, καθώς κυριαρχεί το trend που θέλει τα εσώρουχα να είναι ορατά και να λαμβάνουν ξεχωριστή θέση στο outfit. Έτσι, είναι πολύ κομψό να φορέσετε ένα bralette με δαντέλα σε μαύρο ή ακόμα και κόκκινο χρώμα και από πάνω ένα πουκάμισο, σακάκι ή see-through μπλούζα που θα το αναδεικνύει χωρίς υπερβολές.

Το αθλητικό σουτιέν και η έμφαση στην άνεση

Η εποχή που η γυναίκα καλούνταν να φοράει στην καθημερινότητά της όλη τη μέρα άβολα σουτιέν που την πίεζαν έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Πλέον, στόχος είναι να νιώθουμε άνετα ό,τι κι αν κάνουμε. Έτσι, η άριστη στήριξη και το αίσθημα ελευθερίας είναι από που ζητάμε από ένα σουτιέν.

Αυτό ακριβώς που προσφέρουν τα αθλητικά σουτιέν, όπως αυτά της Reebok, της Under Armour και της United Colors of Benetton. Δεν είναι τυχαίο που τέτοιου τύπου εσώρουχα βγάζουν πλέον και πιο premium μάρκες, όπως η Stella McCartney και Karl Lagerfeld. Διότι πλέον τα εσώρουχα είναι μέρος της μόδας και τα αθλητικά σουτιέν βγαίνουν σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, ώστε και να νιώθουμε άνετα και να τα εντάσσουμε στο στυλ μας χωρίς προβλήματα.

Ποια χρώματα εσωρούχων είναι στη μόδα;

Το μαύρο είναι διαχρονικά το πιο αγαπημένο χρώμα τόσο στα γυναικεία όσο και στα ανδρικά εσώρουχα. Γι’ αυτό το λόγο, οι πιο γνωστές μάρκες σε ρούχα και εσώρουχα, όπως η Armani, η DKNY και η Calvin Klein Cyprus, έχουν πάντα σειρά με μαύρα σλιπ, σουτιέν, μποξεράκια, κάλτσες και καλσόν.

Όμως, το μαύρο δεν μας αρκεί! Όπως θέλουμε χρώμα στα ρούχα, το ίδιο θέλουμε και για τα εσώρουχά μας, τα οποίο αξίζει πλέον να φαίνονται και -γιατί όχι;- να τραβούν τα βλέμματα.

Έτσι, το 2024 θα κυριαρχήσουν ιδιαίτερα και ξεχωριστά χρώματα στα εσώρουχα, όπως το κίτρινο, το μωβ, το πορτοκαλί και το τιρκουάζ. Επιπλέον, θα δούμε εσώρουχα με έντονα μοτίβα και στάμπες που αποτελούν από μόνα τους fashion statement.
 

Πώς να ντυθώ μέσα στο σπίτι;

Η πανδημία και οι μήνες που περάσαμε μέσα στο σπίτι μας έμαθαν ότι πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να φοράμε όμορφα ρούχα, ακόμα και όταν δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Ποια είναι τα trends, όμως, για το lounge wear στο σπίτι για φέτος;

Το mix’ n’ match έχει την τιμητική του, προκαλώντας μας να συνδυάσουμε διαφορετικά κομμάτια. Κολάν με το πάνω μέρος μιας πιτζάμας, μια άνετη φόρμα μαζί με ζεστή ρόμπα για τις κρύες νύχτες ή ένα θηλυκό νυχτικό μαζί με αέρινη ζακέτα για τις πιο γλυκές μέρες, είναι επιλογές που μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε άνετα, χωρίς να παραμελούμε το στυλ μας.

Βρείτε μια μεγάλη συλλογή εσωρούχων στα γνωστότερα brands, όπως Fila, Calvin Klein, Moschino, Guess, Karl Lagerfeld, New Balance, Reebok και Boss στο answear.gr!
 

Tags εσωρουχα, στιλ, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3859 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2399 s // Total time: 2.6259 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X