Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας: "Eίναι στιγμές που φοβάται"


Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας: "Eίναι στιγμές που φοβάται"

"Το πατρικό συναίσθημα δεν μπορώ να το αισθανθώ ακόμη".

Με λαχτάρα περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους μωράκι, οι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση.

Η σύζυγος του Κύπριου θεατρικού παραγωγού διανυεί τον τρίτο μήνα της κυήσης της, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με το ζευγάρι πια να νιώθει πιο ευλογημένο από ποτέ.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο okmag για τα ευχάριστο αυτό συμβάν στη ζωή τους, και αποκαλύπτει διάφορες λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης της συζύγου αλλά και το πως το βιώνουν όλο αυτό. 

Διαβάστε ακόμα: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού που περιμένουν; [βίντεο]

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο επώνυμος Κύπριος εξομολογήθηκε τα εξής: "Προσπαθώ να κάνω πιο έντονη την παρουσία μου δίπλα της, ως σύντροφος. Το πατρικό συναίσθημα δεν μπορώ να το αισθανθώ ακόμη. Η μαμά του κάθε μωρού το αισθάνεται πιο νωρίς γιατί μεγαλώνει μέσα της. Ο μπαμπάς αρχίζει να νιώθει πράγματα, τη στιγμή που θα πάρει αγκαλιά το μωρό. Οπότε φροντίζω ως σύντροφός της να είμαι κοντά της. Ό,τι ώρα και να με πάρει τηλέφωνο, όταν απουσιάζω για δουλεία, θα διακόψω να το σηκώσω να μιλήσουμε. Είναι κάποιες στιγμές έντονες συναισθηματικά. Είναι στιγμές που η Ιλάειρα φοβάται.Ανησυχεί και για εμένα και για το αν θα μπορέσω λόγω του φορτωμένου επαγγελματικά προγράμματός μου να ανταπεξέλθω στη νέα συνθήκη. Έχω κάνει και εγώ κουβέντες με τον εαυτό μου και πραγματικά αισθάνομαι πως θα αλλάξουν πολλά με τον ερχομό του μωρού, πρώτα ο Θεός. Το μωρό θα γίνει προτεραιότητα και θα πρέπει να παραμεριστεί λίγο η δουλειά. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως πιο πολύ είναι η οικογένειά μας. Θέλω να είμαι σε αυτή τη διαδικασία κοντά στην Ιλάειρα και έπειτα όταν έρθει το μωρό να είμαι παρών. Θέλω να το ζήσω αυτό και κάνουμε πολλά όνειρα. Χρειάζεσαι χρόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι έρχεται ένα μωρό στο σπίτι".

 

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Συμβαίνει κάτι απίστευτο καθημερινά καταφθάνουν στη σχολή μας δώρα για το μωρό, για την Ιλάειρα και κάρτες γεμάτες ευχές και μηνύματα. Ο κόσμος μας δείχνει πραγματικά την αγάπη του. Ταυτίστηκε με εμάς στην απώλειά μας και τώρα χαίρεται με τη χαρά μας. Είναι πια μία οικογενειακή αγάπη για εμάς.Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και κάθε φορά βλέπουμε πώς αυτή η κουκίδα γίνεται ένα πλασματάκι. Το είδα στον υπέρηχο να κουνιέται και τρελάθηκα. Όταν πηγαίνουμε στον γιατρό θέλω να ακούω συνεχώς την καρδούλα του".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ιλάειρα Ζήση, μαυρικιος μαυρικιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6815 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2421 s // Total time: 2.9236 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X