Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου για τη μητέρα του: "Θα της στείλω εξώδικο"


Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου για τη μητέρα του: "Θα της στείλω εξώδικο"

Πως "εκμεταλλεύεται" τη δημοσιότητα της μητέρας του; 

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" είδαμε να παραχωρεί δηλώσεις ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρης Αργυρόπουλος.

Ο νεαρός μεταξύ άλλων αστειευόμενος ανέφερε πως αν η μητέρα του μιλήσει για αυτόν ξανά και για την προσωπική του ζωή, δημόσια, θα την πάει δικαστικά.

 

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου: Η απαγόρευση που έχει πια από τους γιους της

 

Χαρακτηριστικά σχολίασε τα εξής:"Έχω πει ότι δεν μ' αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για μένα και τον Νικήτα και άμα ξαναγίνει, απλά θα την πάμε δικαστικά, εξώδικο, εξώδικο. Δεν με ενοχλεί πλάκα κάνουμε[...]Εγώ τους γονείς μου τους βλέπω σα γονείς μου. Όχι σαν πρόσωπα δημοσιότητας και χαίρομαι για το ποιοι είναι οι γονείς μου. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένειά μου αλλά ούτε το'χω βρει μπροστά μου το γεγονός ότι η μαμά μου είπε ο μπαμπάς μου είναι στην τηλεόραση. Ούτε ας πούμε με έχει δυσκολέψει ούτε με έχει βοηθήσει. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει (λόγω της δημοσιότητας μητέρας μου) είναι να πάω στα μπουζούκια και να μη βρίσκω τραπέζι να της πω "μαμά ξέρεις κάποιον βοήθα με" και το'χω κάνει πιο μικρός". 


Τέλος, για το αν λέει στη μητέρα του τα προσωπικά του, ο Άρης Αργυρόπουλος, απάντησε: "Δεν μιλάμε για αυτά. Θα με ρωτήσει και φυσικά θα πάρει την ίδια απάντηση όλες αυτές φορές. Αν πάρει κάποια άλλη απάντηση και προσπαθήσει να κάνει κουβέντα θα την σταματήσω γιατί δε μ' αρέσει να τα συζητάω ούτε με τη μαμά ούτε με τον μπαμπά. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος".

Tags μαρια μπακοδημου, αρης αργυροπουλος, γιος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5972 s (255 Queries.) // Parse time: 0.3448 s // Total time: 3.9420 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X