Στέλιος Χανταμπάκης: Ζει το αληθινό "Survivor" στο σπίτι με τα παιδιά του και αυτοτρολάρονται [βίντεο]


Στέλιος Χανταμπάκης: Ζει το αληθινό "Survivor" στο σπίτι με τα παιδιά του και αυτοτρολάρονται [βίντεο]

"Survivor - Home edition" - Είναι άκρως απολαυστικοί. 

Με χιουμοριστική διάθεση μοιράστηκε στους διαδικτυακούς του φίλους στα social media τους, ο Στέλιος Χανταμπάκης, τους "στίβους μάχης" που περνάει αυτές τις ημέρες στο σπίτι, με άρωμα "Survivor". 

Η σύζυγος του παρουσιαστή, Όλγα Πηλιάκη, διαγωνίζεται αυτήν την χρονιά στο reality επιβίωσης, και έτσι ο ίδιος μένει στο σπίτι με τα δυο παιδιά τους, και καλείται καθημερινά να τα βγάζει πέρα με τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες τόσο των παιδιών του, Μανώλη και Μαλένας όσο και του σπιτιού. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Γκάνος συγκινεί για την απώλεια της αδερφής του: "Έφυγε και δεν τη ξαναείδα" [βίντεο]


Στο βίντεο, πατέρας και παιδιά, αυτοτρολάρονται, παίρνοντας σοβαρά τον ρόλο τους, στο δικό τους "Survivor - Home edition"- θα λέγαμε- , και μοιράζονται δημόσια τις μέχρι στιγμές εντυπώσεις της διαβίωσής τους.

Δείτε το βίντεo, το οποίο σχολίασε με τα εξής στη λεζάντα του, ο Στέλιος Χανταμπάκης: "Το SURVIVOR 2024 ξεκίνησε! Αφιερωμένο στις κύριες και στους κυρίους που ζουν το δικό τους Survivor στο σπίτι!! Όπως βλέπετε εμείς ήμαστε καλά το διασκεδάζουμε αρκετά προς το παρών και σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!! Σας στέλνω την αγάπη μας τα φιλιά μας και εύχομαι υγεία στις οικογένειες σας".  

 

 

Tags Στέλιος Χανταμπάκης, παιδια, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0747 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2986 s // Total time: 3.3732 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X