Ο G. Englezos συνεργάζεται με το Θέατρο Ανεμώνα


 Ο G. Englezos συνεργάζεται με το Θέατρο Ανεμώνα

Η συνεργασία σχεδιαστή και Θεάτρου

Με τη νέα θεατρική σεζόν να πλησιάζει και το αριστούργημα του κορυφαίου Αμερικανού συγγραφέα Tennessee Williams, «Λεωφορείον ο Πόθος», να ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά στη σκηνή του Θεάτρου Ανεμώνα, ο γνωστός σχεδιαστής από τη Λάρνακα, Γρηγόρης Εγγλέζος, κάνει την ανατροπή στη μέχρι τώρα πορεία του, υπογράφοντας ενδυματολογικά την παράσταση.

Ο Γρηγόρης Εγγλέζος, ανέλαβε να επιμεληθεί όλα τα κοστούμια του έργου, με το βάρος να πέφτει στη δημιουργία των εξαιρετικών δημιουργιών που θα ντύσουν τον Αντρέα Τηλεμάχου, ο οποίος θα υποδυθεί την Blanche DuBois, τον συγκλονιστικό ρόλο που ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη η Vivien Leigh.

Το «Λεωφορείον ο Πόθος» όπως ο ίδιος ο Γρηγόρης Εγγλέζος δηλώνει συχνά, είναι το αγαπημένο του θεατρικό και κινηματογραφικό έργο, και ο ίδιος βρίσκεται σε μια άκρως δημιουργική περίοδο, δουλεύοντας πυρετωδώς, σε στενή συνεργασία με τον Αντρέα Τηλεμάχου ο οποίος θα σκηνοθετήσει την παράσταση. 

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα αναμείνατε, καθώς η... επιβίβαση στο «Λεωφορείον» του Θεάτρου Ανεμώνα, θα αρχίσει περί τα μέσα Οκτωβρίου.

Tags Γρηγόρης Εγγλέζος, θέατρο ανεμωνα, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8358 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3007 s // Total time: 3.1365 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X