Ρέμος - Βανδή - Φουρέιρα: Αγκαλιασμένοι τραγούδησαν στη σκηνή προς τιμήν του Βασίλη Καρρά [βίντεο]


Ρέμος - Βανδή - Φουρέιρα: Αγκαλιασμένοι τραγούδησαν στη σκηνή προς τιμήν του Βασίλη Καρρά [βίντεο]

"Θα τον αγαπάμε για πάντα".

Το νυχτερινό σχήμα όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, επέλεξε να βρεθεί διασκεδάζοντας, η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της Κυριακής, 14 Ιανουαρίου. 

Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως ήταν αναμενόμενο, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες, και πήρε το μικρόφωνο ερμηνεύοντας διάφορες επιτυχίες της, κατά τη διάρκεια της όλης βραδιάς. 

Διαβάστε ακόμα: Βανδή - Μπισμπίκης: Ποζάρουν αγκαλιά στους δρόμους του Λονδίνου - Τα ρομαντικά στιγμιότυπά τους [εικόνες]

Ωστόσο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι τρεις τους, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους συναδέλφου, Βασίλη Καρρά, ο οποίος πρόσφατα "έφυγε" από τη ζωή, ερμήνευσαν μαζί αγκαλιασμένοι το "Γέλα μου". 

Στο βίντεο που θα δείτε, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, ο Αντώνης Ρέμος ακούγεται να αναφέρει τα ακόλουθα: "Πρώτη φορά στην Αθήνα κατέβηκε η Δέσποινα με τον Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης της έδωσε το γήπεδο, και μετά της έγραψε αυτό το υπέροχο τραγούδι, και σήμερα θα το πούμε για εκείνον, όχι για εμάς. Όλοι μαζί θα το πούμε για τον Βασίλη μας, γιατί τον τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε για πάντα". 

 

 

 

 

Tags δεσποινα βανδη, αντωνης ρεμος, Ελένη Φουρέιρα, διασημοι, βασίλης καρράς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0404 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3648 s // Total time: 4.4052 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X