Βασίλης Χαραλάμπους: "Όταν έπιασα το μωρό στα χέρια μου, έκλαιγα, συγκινήθηκα" [βίντεο]


Βασίλης Χαραλάμπους: "Όταν έπιασα το μωρό στα χέρια μου, έκλαιγα, συγκινήθηκα" [βίντεο]

"Ηταν η πιο μεγάλη στιγμή για εμένα".

Στην παρέα της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης, 16 Ιανουαρίου, ο Βασίλης Χαραλάμπους. 

Ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, αναφέρθηκε σαφώς και στον ρόλο του πατέρα, εξηγώντας πως είναι αυτές οι ημέρες στο σπίτι τους με ένα μωρό. 

Διαβάστε ακόμα: Νίκη Δραγούμη - Βασίλης Χαραλάμπους: Για ψώνια με τον νεογέννητο γιο τους [βίντεο]

Χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλάμπους μλώντας για την καθημερινότητά τους πια στο σπίτι, σχολίασε τα εξής: "Έχει αλλάξει η καθημερινότητά, δεν το περίμενα, έχουν αλλάξει οι ρυθμοί, οι ώρες, τα ωράρια, πρέπει να υπάρχει συντονισμός με το μωρό, έχουν αλλάξει τα πιο απλά, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που μας συμβαίνει. Από την ημέρα που ήρθε το μωρό, κάποια πράγματα είναι σε δεύτερη, τρίτη μοίρα, μόνο αυτό αξίζει, τα άλλα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους". 

Και πρόσθεσε: "Η πιο μεγάλη στιγμή για εμένα ήταν που πιάσαμε το μωρό στα χέρια μας, δεν περίμενα ποτέ να το νιώσω αυτό το πράγμα, θα το θυμάμαι για πάντα, έκλαιγα, συγκινήθηκα πάρα πολύ, ήταν απίστευτο, προσπαθούσα να το συνηδητοποιήσω. Όμορφο συναίσθημα[...]Η Νίκη δεν έχει άλλαξει στα μάτια μου τόσο πολύ, με την καλή έννοια, γιατί πάντα την θαύμασα, ήξερα ότι ήταν έτοιμη να γίνει μαμά, την θαύμασα σε όλη της την πορεία ήταν πολύ εκεί, πολύ συγκεντρωμένη, πολύ cool, της βγάζω το καπέλο σε όλη τη διαδικασία και της εγκυμοσύνης και της γέννας. Είναι ο άνθρωπός μου. Προσπαθώ να είναι καλά η μαμά για να είναι καλά και το παιδί. Τώρα είναι δυομιση μηνών ο γιος μας". Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, βασιλης χαραλαμπους, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7612 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2687 s // Total time: 3.0299 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X