Ανατριχιάζει ο Αγγελόπουλος: "Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή τη στιγμή που άρχισε να βρέχει στο τραπέζι του γάμου"


Ανατριχιάζει ο Αγγελόπουλος: "Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή τη στιγμή που άρχισε να βρέχει στο τραπέζι του γάμου"

"όταν σηκώθηκα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο".

Ανατριχιαστική ήταν η συνέντευξη - κατάθεσης ψυχής που είδαμε να παραχωρεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιοδικό ΟΚ και στον Νίκο Γεωργιάδη.

Ο νικητής του Survivor 2017 και ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην τραγική απώλεια της μητέρας του, λίγες μόλις ώρες μετά τον γάμο του. 

Διαβάστε ακόμα: Συγκινημένος on air ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει οπότε να..."

Συγκονίζοντας με τα λεγόμενά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποκάλυψε τα εξής: "Πέρσι κινδυνεύσαμε αρκετά, τον Μάρτιο ήταν πάλι δύσκολα τα πράγματα, μετά ισορρόπησε πάλι για λίγο και από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο ήμασταν μέσα στο νοσοκομείο. Δοκιμάσαμε ό,τι μπορούσαμε πέρα από τις χημειοθεραπείες. Έπρεπε να παρθούν αποφάσεις που δεν ήταν εύκολες.

Όσο και αν μου αρέσει η οικογένεια, δεν θα την έκανα έτσι απλά για να την κάνω. Ο όρκος του γάμου είναι πολύ σημαντικός για μένα. Συναποφασίσαμε με τη Δήμητρα να παντρευτούμε γρήγορα γιατί θέλαμε να προλάβει να το ζήσει η μάνα μου. Συνάμα είχαμε μάθει ότι είναι έγκυος. Η Δήμητρα είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και ένα πάρα πολύ καλό παιδί, με αγνή καρδιά. Δηλώνει πολύ γλυκά την παρουσία της και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όταν είσαι σε σχέση, έχεις την ευθύνη ενός ανθρώπου, δεν λειτουργείς σαν να είσαι μόνος σου. Επισπεύσαμε τον γάμο και για το παιδί και για τη μαμά. Αν δεν μας πίεζε η αρρώστια, θα το βλέπαμε πιο χαλαρά, σίγουρα όμως ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο.

Και εντελώς κινηματογραφικά φτάσαμε να φύγει τη στιγμή που είχε αρχίσει να βρέχει στο τραπέζι του γάμου, όταν σηκώθηκα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο. Λίγες ώρες πριν ήμουν μαζί της στην εντατική για να πάρω την ευχή της. Δεν είχα μαζί μου το κινητό στον γάμο και όταν το πήρα πιο αργά βρήκα κλήσεις από το νοσοκομείο. Δεν το γνώριζε κανείς, είχαμε συμφωνήσει με τον γιατρό πως ό,τι κι αν συνέβαινε θα ενημέρωνε εμένα πρώτα.

Ήμουν πολύ επηρεασμένος συναισθηματικά που δεν κατάφερε να έρθει στον γάμο, αν και είχαμε κανονίσει να έχουμε μέχρι και ασθενοφόρο σε ετοιμότητα για να τη μεταφέρει. Είχαμε αγοράσει και τα ρούχα που θα έβαζε εκείνη την ημέρα. Το συναίσθημα ήταν εντελώς οξύμωρο. Να έχεις μόλις παντρευτεί, η γυναίκα σου να είναι έγκυος και ταυτόχρονα να πρέπει να ετοιμάσεις την κηδεία της μάνας σου. Στα δύσκολα όμως έχω μάθει να λειτουργώ ψύχραιμα. Έπρεπε την ίδια στιγμή να διασφαλίσω την ηρεμία της Δήμητρας και να κανονίσω τη μεταφορά της μητέρας μου στη Σκιάθο'. 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Γιώργος Αγγελόπουλος, μητερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.4492 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2686 s // Total time: 2.7178 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X