Η Ελληνίδα σχεδιάστρια του "revenge dress" μιλά για τη γνωριμία με την πριγκίπισσα Diana και το φόρεμά της


Η Ελληνίδα σχεδιάστρια του "revenge dress" μιλά για τη γνωριμία με την πριγκίπισσα Diana και το φόρεμά της

Όσα αποκάλυψε για το εμβληματικό φόρεμά της - "Μου είπε "Το σχέδιο είναι τολμηρό".

Μια αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη παρουσίασε η εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται", χθες, Κυριακή, 21 Ιανουαρίου.

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αποκάλυψε πως το περιβόητο "revenge dress", του μαύρου φορέματος που φόρεσε σε έξοδό της, η πριγκίπισσα Diana, σε ένα δείπνο το 1994 στους κήπους του Κένσινγκτον, ήταν δημιούργημα Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Θυμίζουμε πως το ένδυμα αυτό έχει ερμηνευτεί ότι φορέθηκε "ως εκδίκηση" για την τηλεοπτική παραδοχή της μοιχείας από τον σύζυγό της, Κάρολο.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ειρήνη Αρβανίτη συνομίλησε τηλεφωνικά με την σχεδιάστρια, Χριστίνα Σταμπολιάν και αναφέρθηκε στο πως προέκυψε η γνωριμία της με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα, καθώς και στο πως δημιουργήθηκε το φόρεμα το οποίο έκανε 3 χρόνια να φορέσει.

Μάλιστα η σχεδιάστρια αποκάλυψε τι της είπε η Diana όταν την είδε μετά από χρόνια, σχετικά με το φόρεμα. 

Χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σταμπολιάν δήλωσε τα ακόλουθα: "Κάπου δίπλα στην μπουτίκ μου ήταν ένα ιταλικό εστιατόριο που λεγόταν Saint Lorenzo και εκεί τη γνώρισα για πρώτη φορά, αλλά τελείως τυχαία. Όταν ήμουν κάτω στην τουαλέτα, και έπλενα τα χέρια μου, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Diana.Μετά από αυτό την είδα μια μέρα να μπαίνει στην μπουτίκ μου. Μου είπε πως ενδιαφερόταν για ένα φόρεμα κοκτέιλ και καθίσαμε μαζί και συζητήσαμε σχετικά με το τι ακριβώς ήθελε. Της έκανα 2-3 σχέδια στα γρήγορα και τελικά αποφασίσαμε να της κάνω αυτό το φόρεμα. Της έκανα μια πρόβα, ετοιμάστηκα το φόρεμα, της το στείλαμε, και μετά από αυτό δεν είδα το φόρεμα ποτέ. Αυτό το φόρεμα το φόρεσε το 1994. Ήταν αρκετά sexy για αυτό δεν το φόρεσε.Τότε όταν την το έφτιαξα μου το είπε. Μου είπε "Το σχέδιο είναι τολμηρό". Απλώς έδειχνε λίγο το πόδι της, αλλά της άρεσε. Έμαθα μετά πως είχε ετοιμάστει για αυτή την ημέρα ένα φόρεμα από τον Valentino, όμως εκείνος βγήκε και μίλησε αμέσως μετά στις εφημερίδες σχετικά με αυτό και η Diana τσαντίστηκε, και έτσι αποφάσισε να μην το φορέσει". 

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Είπε στον μπάντλερ της "ψάξε να βρείς στην γκαρνταρόμπα μου, τι νομίζεις πως είναι αρκετό για αυτή την ημέρα", και εκείνος έψαξε και της λέει: "Auτό είναι το φόρεμα που θα φορέσεις. Είναι το καλύτερο από όλα και για την ιστορία με τον άντρα σου". Κολακεύτηκα όταν την είδα να το φοράει μετά από τρια χρόνια. Την είδα μετά, τη συνάντησα, γιατί ο γιος της ο William, της είπε ότι "έχεις όλα αυτά τα φορέματα, γιατί δεν τα πουλάς;Tα χρήματα θα πάνε στις φιλανθρωπίες. Το έκανε αυτό αμέσως και τα φορέματα πουλήθηκαν στην Αμερική. Μου λέει: "είχα ένα προβληματάκι να μπω μέσα σε αυτό το φόρεμα γιατί το φόρεσα μετά από τρια χρόνια και είχα ήδη λίγο παχύνει". 

Tags diana, princess, revenge dress, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2021 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2559 s // Total time: 2.4580 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X