Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει τι ζήλεψε η παρουσιάστρια από την Δέσποινα Βανδή [βίντεο]


Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει τι ζήλεψε η παρουσιάστρια από την Δέσποινα Βανδή [βίντεο]

Όλα όσα είπε.

 Στην εκπομπή "The Break" που παρουσιάζει η Βάσω Λασκαράκη, και προβάλλει τα Σαββατοκύριακα η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, είδαμε να φιλοξενείται πρόσφατα, ο φωτογράφος των stars, Κοσμάς Κουμιανός.

Ο γνωστός Έλληνας φωτογράφος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, εξομολογήθηκε πως προέκυψε η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία τώρα συμπληρώνουν μαζί 7 χρόνια συνεργασίας. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις [βίντεο]

Συγκεκριμένα μας αποκάλυψε και τι είναι αυτό που ζήλεψε η παρουσίαστρια από την Δέσποινα Βανδή, λέγοντας για πρώτη φορά τα εξής: "Είμαι μία μέρα στην Τήνο, φωτογραφίζω μόδα και βλέπω ότι η Ελένη Μενεγάκη με ακολουθεί και ακολουθεί μόνο 70 άτομα. Λέω 'κάποιο ψεύτικο προφίλ θα είναι', μπαίνω μέσα και είναι όντως της Ελένης. Με ζήτησε η ίδια σε μία δουλειά. Όταν την ρώτησα 'γιατί' μου είπε 'ζήλεψα από ένα εξώφυλλο που είχες κάνει την Βανδή και μου άρεσε πάρα πολύ το εξώφυλλο και είπα 'Ποιος είναι αυτός;' Και έκτοτε τα τελευταία έξι με εφτά χρόνια δουλεύουμε πολύ μαζί. Είναι πανέξυπνη, πολύ εντάξει με τον εαυτό της και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά". Δείτε το βίντεο

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0101 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0364 s // Total time: 0.0466 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X