Φειδίας Παναγιώτου για Ευρωεκλογές: "Δεν βάζω στα αστεία υποψηφιότητα, αξίζει" [βίντεο]


Φειδίας Παναγιώτου για Ευρωεκλογές: "Δεν βάζω στα αστεία υποψηφιότητα, αξίζει" [βίντεο]

Οι θέσεις του για μεταναστευτικό, κυπριακό, ενέργεια - Θα κατέβει με κόμμα στις εκλογές;

Στην εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι" είδαμε να φιλοξενείται την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, ο Φειδίας Παναγιώτου. 

Ο νεαρός Κύπριος Youtuber και Tiktoker, λίγα μόλις 24ωρα μετά την ανακοίνωση του πως φιλοδοξεί μια θέση στην Ευρωβουλή, λαμβάνοντας μέρος στις προσεχείς εκλογές του Ιουνίου, μίλησε στον Χρήστο Μιχάλαρο, για τις απόψεις του καθώς και για την απόφασή του αυτή. 

Αρχικά ο Φειδίας Παναγιώτου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα εξής: "Αυτό είναι το πιο δύσκoλο challenge που έκανα ποτέ στη ζωή μου, γιατί αυτά που έκανα πριν εναπόκειτον σε εμένα αν θα τα καταφέρω, ενώ τώρα εναπόκειται στους άλλους. Πιστεύω πως ως νέοι παρά να μην ασχολούμαστε με τα πολιτικά, θεωρώ πως τώρα είναι η ώρα να κάνουμε κάτι, και ως νέοι να έχουμε μια αντιπροσώπευση. Δεν λέω πως θα βγω, αλλά έχει μια μικρή πιθανότητα αν μαζευτούμε όλοι". 

Σε ερώτηση που δέχθηκε από τον παρουσιαστή ως προς το με ποιο κόμμα θα κατέβει στις εκλογές, ο ίδιος δήλωσε: "Είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις. Τώρα είμαι ανεξάρτητος. Θα το δω, μπορεί να κάνω ένα poll στα social και να ρωτήσω τον κόσμο "θέλετε να μπω με κόμμα, ναι ή όχι; Δεν θέλω να κάνω εχθρούς πριν να αρχίσουμε το παιχνίδι". 

Και στη συνέχεια για τι θέλει να κάνει στην Ευρωβουλή, τόνισε: "Θέλω να βελτιώσουμε τα σχολεία της Κύπρου και γενικά της Ευρωπαικής Ένωσης, μια πετυχημένη οικονομία και χώρα, ξεκινά πάντα από τα σχολεία, είναι ο πρώτος πυλώνας. Ακόμα ένα πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι να μάθουμε να εξοικειωθούμε με την τεχνική νοημοσύνη, αλλάζουν ραγδαία πολλά πράγματα, ο κόσμος δεν θα είναι ίδιος με τώρα". 

Επίσης πρόσθεσε τα εξής: "Νομίζω πως θα κάνω καλύτερο έργο από αυτούς που υφίστανται. Δεν βάζω στα αστεία υποψηφιότητα, μπορεί να έχω 5% πιθανότητα να βγώ, αλλά αξίζει". 

Δείτε περισσότερα από όλα όσα είπε και τις θέσεις του στο βίντεο

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0495 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2217 s // Total time: 2.2712 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X