Τόνυ Δημητρίου: "Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου, είναι καλύτερα εκεί κι ας μου λείπουν"


Τόνυ Δημητρίου: "Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου, είναι καλύτερα εκεί κι ας μου λείπουν"

Θα ντυνόταν γαμπρός;

Δηλώσεις του Τόνυ Δημητρίου, πετύχαμε το πρωί της Παρασκευής, 26 Ιανουαρίου, μέσα από την εκπομπή "Happy Day".

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός μιλώντας τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική του ζωή, αναφέρθηκε στα παιδιά του τα οποία ζουν στην Κέρκυρα τα τελευταία 7 χρόνια, για τις σχέσεις που διατηρεί με Έλληνες ηθοποιούς αλλά και για τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, την οποία θεωρεί πως ο Θεός του την έστειλε ως δώρο. 

Διαβάστε ακόμα: Τόνυ Δημητρίου: “Όταν ήμουν 8 χρόνων κινδύνευσα με μηνιγγίτιδα” [βίντεο]

Αρχικά δήλωσε τα εξής: "Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά αλλά προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους. Ζουν στην Κέρκυρα από το 2017. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά εκεί κι ας μου λείπουν.Διατηρώ σχέσεις με τον Κώστα Κόκλα, τον Άλκη Κούρκουλο και τον Λεωνίδα Κακούρη, ήμασταν μαζί στη δραματική σχολή. Με τον Λεωνίδα έχουμε κάνει περιοδεία και roadtrip μαζί το 2011. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και επαγγελματίας. Για να φτάσει στο σημείο να φύγει από την παράσταση, κάτι θα συνέβη.Διεκδίκησα τη Στεφανία και τα κατάφερα. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καρμική η σχέση μας. Γαμπρός θα ντυνόμουν μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου αλλά δεν είμαι κατά του γάμου, ποτέ δεν ήμουν".

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Για μένα η Στεφανία είναι δώρο Θεού. Ένα ζευγάρι πρέπει να είναι μαζί για όσο περνάνε καλά και οι δύο. Αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, κάποιοι λένε: είναι τόσο όμορφη, γιατί είναι με αυτόν;.Αν η Στεφανία μου ζητούσε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Γνωρίζει καλά πως για μένα αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Το ξέρει από την πρώτη μέρα. Έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά μου".

Tags τονυ δημητριου, διασημοι, παιδια, συντροφοσ, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8063 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2473 s // Total time: 3.0536 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X