Iωάννα Τούνη: Η αισθητική επέμβαση στο στήθος μετά τη γέννα [βίντεο]


Iωάννα Τούνη: Η αισθητική επέμβαση στο στήθος μετά τη γέννα [βίντεο]

Tι ζήτησε από τις followers της;

Η γνωστή influencer είναι ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να αποκαλύπτει τα πάντα στους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε insta stories όπου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν της αρέσει το στήθος της μετά τη γέννα και ψάχνει γιατρό για πλαστική επέμβαση. 

Διαβάστε ακόμα: Το ταιριαστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz την ημέρα των ερωτευμένων πρώτη φορά μαζί στο θέατρο - Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι στην tv και τώρα ζευγάρι στο θέατρο

Συγκεκριμένα είπε: "Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, να δείτε πώς κάθεται και μην βαρύνει μετά, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει καλό στήθος. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω πολύ στήθος, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι". Σε άλλο story ανέφερε: "Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags ιωαννα τουνη, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4536 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2444 s // Total time: 2.6980 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X