Αϊβάζης για Κορινθίου: "Με 'απείλησε' πως αν δεν το κάνω θα χωρίσουμε"


Αϊβάζης για Κορινθίου: "Με

"Έχω πάει δικαστικά και έχει καταδικαστεί άνθρωπος, δεν λυπάμαι καθόλου γι’ αυτό".

Συνέντευξη του Γιάννη Αιβάζη, πετύχαμε χθες, Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, μέσα από την εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα".

Ο γνωστός ηθοποίος αναφέρθηκε μεταξύ όσων είπε στα υβριστικά μηνύματα μέσα από τα social media, καθώς και στη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, για την οποία μάλιστα μας αποκάλυψε πως στο παρελθόν τον 'απείλησε' πως θα τον χώριζε εάν δεν αποδεχόταν μια τηλεοπτική πρόταση που του είχε προταθεί. 

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Αιβάζη: Στο γήπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα τους [εικόνες]

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Θέλω να κάνω κάτι τηλεοπτικό με τη Μαρία Κορινθίου και δεν αποκλείεται στο μέλλον να γίνει, θα μπορούσε να είναι τα πάντα. Η Μαρία δε σε κάνει να βαριέσαι ποτέ, είναι η καλύτερη μάνα για το παιδί μου, γκρινιάζει λίγο τελευταία αλλά ακόμη και αυτό το αγαπάμε. Δεν έχουμε μείνει ποτέ χώρια, ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή θα είμαστε μαζί. (…) Όταν γέννησε η Μαρία, μου ήρθε η πρόταση για τη “Παταγονία” αλλά δεν ήθελα να τοι κάνω γιατί θα την άφηνα μόνη της. Με “απείλησε” τότε ότι αν δεν το κάνω, θα χωρίσουμε. Ίσως πίστευε ότι είναι πολύ καλό για μένα".

Για τα σχόλια που δέχεται στα social media, δήλωσε: "Θυμώνω με τους ανθρώπους που δεν έχουν ταυτότητα, είναι μεγάλη δειλία να γράφεις ανώνυμα αρνητικό σχόλιο. Έχω πάει δικαστικά και έχει καταδικαστεί άνθρωπος, δεν λυπάμαι καθόλου γι’ αυτό. Γνώμη μπορεί να έχει ο καθένας, από τη στιγμή που εκτίθεσαι. Να σε βρίζει και να σε διασύρει, δεν έχει κανένας το δικαίωμα"..

Tags gossip, showbiz, celebrities, γιάννης αιβάζης, διασημοι, μαρία κορινθίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0076 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0388 s // Total time: 0.0464 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X