Ιωάννα Τούνη: "Αν εξαφανιστώ μία ημέρα μου στέλνουν μηνύματα, είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος" [βίντεο]


Ιωάννα Τούνη: "Αν εξαφανιστώ μία ημέρα μου στέλνουν μηνύματα, είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος" [βίντεο]

Αποκαλύπτει τις δυσκολίες ως influencer.

Καλεσμένη στην εκπομπή "The2nightshow", βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, το βράδυ της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου.

Η Ελληνίδα influencer, μεταξύ όσων είπε και εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή,Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει χτίσει τόσα χρόνια μαζί με τους ακόλουθούς της στα social media, αλλά και τον λόγο για τον οποίο έχει έντονη διαδικτυακή παρουσία. 

Διαβάστε ακόμα: Iωάννα Τούνη: Η αισθητική επέμβαση στο στήθος μετά τη γέννα [βίντεο]

Μάλιστα μας πληροφόρησε πως σε περίπτωση που κάποια ημέρα, δεν ανεβάσει stories ή post, λαμβάνει μηνύματα από τις "συμπεθέρες" της, όπως τις αποκαλεί, οι οποίες την ψάχνουν.

Χαρακτηριστικά σχολίασε τα εξής: "Δεν ξέρω αν είναι για τον αλγόριθμο γιατί δεν έχω κάποιον μέσα στα γραφεία του Zuckerberg, αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι αν εξαφανιστείς μία ημέρα λαμβάνεις όντως και εκατοντάδες μηνύματα. Εγώ αποκαλώ τα κορίτσια «συμπεθέρες» και μου στέλνουν: πού είσαι Ιωάννα; Είσαι καλά; Έγινε κάτι;Τα social, οι «συμπεθέρες» μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος και πρέπει να ξέρουν. Νιώθω όμορφα να ξέρουν γιατί με τα κορίτσια αυτά έχουμε αγαπηθεί μέσα στην πλατφόρμα. Έχω λάβει πολλή αγάπη και σε στιγμές που ήμουν χάλια, με έχει βοηθήσει. Σίγουρα θα βοηθήσω κι εγώ από μία μαμά που θα μου πει ότι παίρνεις το μωράκι σου και πήγα και εγώ με το μωράκι μου. Είναι κι αυτές μία μορφή σχέσης το 2024. Δεν γίνεται να εξαφανίζεσαι. Υπάρχει μεγάλη υπερβολή". Δείτε το βίντεο:

Tags διασημοι, ιωαννα τουνη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0084 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0349 s // Total time: 0.0434 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X