Περήφανος για την κόρη του ο Πασχάλης – Επέλεξε τη μουσική της η NASA


Περήφανος για την κόρη του ο Πασχάλης – Επέλεξε τη μουσική της η NASA

Συγκινημένος μίλησε για το επίτευγμα της Ζηνοβίας του.  

Μπροστά σε μία τεράστια επιτυχία βρέθηκε η κόρη του Πασχάλη, Ζηνοβία Αρβανιτίδη καθώς η NASA -και όχι μόνο- επέλεξε τις μουσικές της συνθέσεις για να επενδύσει εκπαιδευτικό της βίντεο.

Η Ζηνοβία Αρβανιτίδη μάς συστήθηκε ως έφηβη να ερμηνεύει με τον πατέρα της, το αγαπημένο τραγούδι "Καταπληκτικοί" ενώ τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει με το ταλέντο της, μας μαγεύει με τις σπουδαίες μουσικές της και εντυπωσιάζει πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.

Η γνωστή δημιουργός έχει ήδη διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στο εξωτερικό στον μαραθώνιο της μουσικής και τα τελευταία χρόνια ζει στη Γαλλία όπου διαγράφει μία λαμπρή πορεία. Διατηρώντας πάντα ένα χαμηλό προφίλ, κατάφερε να συνθέσει μουσικές που η NASA επέλεξε για να "επενδύσει" ένα εκπαιδευτικό της βίντεο.

Ο υπερήφανος πατέρας της, Πασχάλης Αρβανιτίδης μοιράστηκε τη χαρά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας: "Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου και "συνάδελφο" Zinovia Arvanitidi, που η NASA επέλεξε τη σύνθεσή της "Wonders Of The Earth" και επένδυσε μουσικά το βίντεο με τη συνέντευξη της διαστημικής επιστημονικής ομάδας που επιδιόρθωσε το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στο διάστημα, το HUBBLE. Επίσης, η σύνθεσή της "The Storm Is Coming" επενδύει μουσικά το βίντεο της NOAA 2023 Atlantic Hurricane. Συγκίνηση! Πολλή συγκίνηση!".

Πηγή: gossip-tv.gr 
 

Tags πασχαλης, κόρη, ζηνοβια αρβανιτιδη, nasa, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2615 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2955 s // Total time: 2.5571 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X