Έλενα Παπαρίζου: H πρόταση που δέχθηκε για συμμετοχή στη φετινή Eurovision


Έλενα Παπαρίζου: H πρόταση που δέχθηκε για συμμετοχή στη φετινή Eurovision

Τι αφορά;

50 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στην Εurovision, και αυτό το γεγονός, κάνει ακόμη πιο σημαντική τη φετινή χρονιά για την χώρα στον θεσμό. 

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ενημερωθήκαμε μέσα από την εκπομπή "Super Κατερίνα", ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως η Έλενα Παπαρίζου - η μοναδική καλλιτέχνης που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα -, δέχθηκε πρόταση προκειμένου να συμμετάσχει στη φετινή Eurovision. 

Διαβάστε ακόμα: Eurovision: Έγινε η κλήρωση των ημιτελικών - Σε αυτούς εμφανίζονται Κύπρος και Ελλάδα

Συγκεκριμένα η πρόταση αυτή αφορά τον ρόλο της παρουσιάστριας, ίσως για τη μετάδοση του διαγωνισμού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ή ίσως για να παρουσιάσει αφιερωματικές εκπομπές για τα 50χρονα. 

Η πρόταση αυτή όπως έγινε γνωστό, θέλει την τραγουδίστρια και την ομάδα της, να την επεξεργάζονται.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: "Επειδή συμπληρώνονται τα 50 χρόνια από την πρώτη μας συμμετοχή από το 1974 με τη Μαρινέλλα, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν προσεγγίσει την Έλενα Παπαρίζου, ίσως για τη μετάδοση του διαγωνισμού. Σκέφτονται να κάνουν εκπομπές αφιερωματικές για τα 50 χρόνια της Ελλάδας στη Eurovision, μπορεί να έχει τον ρόλο της παρουσιάστριας. Μέσα λοιπόν στις υποχρεώσεις της, μπορεί να είναι και η μετάδοση του διαγωνισμού, και λέω μπορεί, γιατί είναι μια πρόταση που έχει πάει στην εταιρεία της και πρέπει να συζητηθεί τι πακέτο θα περιλαμβάνει".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ελλάδα, eurovision, ελενα παπαριζου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3550 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2394 s // Total time: 2.5943 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X