"Πήγαινα στη λέσχη του πανεπιστημίου για να φάω, ακόμα και την περίοδο που δεν σπούδαζα"


"Πήγαινα στη λέσχη του πανεπιστημίου για να φάω, ακόμα και την περίοδο που δεν σπούδαζα"

Η αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη", είδαμε να παραχωρεί, χθες, Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, συνέντευξη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η Αποστολία Ζώη, κάνοντας αναφορά κάνοντας αναφορά στην καριέρα της, εξομολογήθηκε και τα οικονομικά προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Αρχικά, ανέφερε: "Δεν είχα σκοπό να κάνω επάγγελμα το τραγούδι στην αρχή, ήταν βιοποριστικοί οι λόγοι.Όταν σπούδαζα, ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά. Σημείωνα ακόμα και τις 10 δραχμές για την τσίχλα που αγόραζα. Πήγαινα στη λέσχη του πανεπιστημίου για να φάω, ακόμα και την περίοδο που δεν σπούδαζα, γιατί δεν είχα ούτε χρήματα". 

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Ρακιντζής: Πέθανε η αδερφή του έπειτα από χειρουργείο 13 ωρών

Για την παύση που σημείωσε στην επαγγελματική της καριέρα, μετά και τον θάνατο των γονιών της, η τραγουδίστρια σχολίασε πως αυτό ήταν ένα διάστημα που είχε πιεστεί ψυχολογικά. 

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:"Πέρασα καταπληκτικά, όταν απείχα από τη δουλειά, είχα ένα σπίτι στο Πήλιο και έπαιζα όλη την ημέρα παιχνίδια. Είμαι τρομακτικά καλή με τα παιχνίδια, έχω καεί από τα παιχνίδια και είμαι χειρότερη από άντρα. Ντρέπομαι που το λεω. Είχα μια βάρκα και ψάρευα, ήταν υπέροχα. Τον χειμώνα δεν έχει άνθρωπο, δηλαδή ο γείτονας που είχα, ο ένας και μοναδικός, ήταν στο ενάμισι χιλιόμετρο".

Tags αποστολια ζωη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3719 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2787 s // Total time: 3.6507 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X