Πως ακολουθούν το metallic trend οι fashionistas του νησιού


Πως ακολουθούν το metallic trend οι fashionistas του νησιού

Μία από τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν και το 2024.

Από τα catwalks μεγάλων σχεδιαστών, μέχρι τις εκπροσώπους τους street style, τα μεταλλικά χρώματα, συνεχίζουν και φέτος να δίνουν λίγη παραπάνω λάμψη στα looks μας θυμίζοντας κάτι από την disco εποχή της δεκαετίας του 70 και το glam rock των 80s ενώ είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις και της σεζόν που έρχεται.

Αν και από πολλές θεωρείται ως μία τολμηρή τάση, τα μεταλλικά ρούχα μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, σε φούστες, φορέματα, ζακέτες, παντελόνια αλλά και αξεσουάρ και να κάνουν κάθε εμφάνιση λαμπερή και να ξεχωρίζει.

Οι μεταλλικοί τόνοι λειτουργούν καλύτερα σε συνδυασμό με ήπια χρώματα, τα οποία συμπληρώνουν τους λαμπερούς τόνους χωρίς να δημιουργούν υπερβολικά σύνολα. Για τα μεταλλικά παντελόνια, επιλέγουμε ένα απλό λευκό μπλουζάκι ή ένα μαύρο top το οποίο δίνει στο μεταλλικό την έμφαση που του αξίζει.

Τα μεταλλικά φορέματα, από την άλλη, μπορούν να λειτουργήσουν ως εντελώς αυτόνομα αντικείμενα, που ταιριάζουν άψογα με λιτά αξεσουάρ και παπούτσια.

Αν δοκιμάζεις για πρώτη φορά το συγκεκριμένο trend, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με μικρά βήματα. Λίγη λάμψη σε κάποιο αξεσουάρ ή ένα ρούχο που δεν ξεφεύγει πολύ από το προσωπικό σου στυλ, είναι μια καλή αρχή. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις κάτι ακόμα πιο ενημερωμένο, μπορείτε να επιλέξεις ένα φόρεμα, ένα κοστούμι ή ένα σακάκι σε μεταλλική απόχρωση και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε αποζημιώσει!

Δες πως οι Κύπριες fashionistas ενσωμάτωσαν στα δικά τους looks την τάση των μεταλλικών χρωμάτων είτε επιλέγοντας ένα ρούχο σε μεταλλική απόχρωση είτε σε αξεσουάρ και τόλμησε και εσύ στην επόμενη σου εμφάνιση να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο trend προσαρμόζοντάς το πάντα στο δικό σου στυλ στη madamefigaro.cy

Tags μόδα, fashion, τασεις μόδας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0093 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0372 s // Total time: 0.0465 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X