Άντια Στυλιανού: Η Κύπρια σχεδιάστρια που επιμελήθηκε τo look της στο bachelorette party της


Άντια Στυλιανού: Η Κύπρια σχεδιάστρια που επιμελήθηκε τo look της στο bachelorette party της

Το ιδιαίτερο σχέδιο που επέλεξε

Όπως είναι γνωστό η Άντια Στυλιανού, βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τις φιλές της σε ένα girly getaway με αφορμή το γάμο της με το Θεόδωρο Μανιταρά, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου αυτού του χρόνου στο Παρίσι. Η ίδια μαζί με τις φίλες της, όπως ήταν αναμενόμενο, το σαββατοκύριακο που βρέθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα επισκέφθηκαν μερικά από τα πιο in νυχτερινά μαγαζιά για τη διασκέδασή τους.

Έτσι την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση στο Hotel Ερμού ενώ το Σάββατο στις 3 Φεβρουαρίου βρέθηκαν στο Έναστρον, εκεί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς μαζί με το συγκρότημα Μέλισσες. Ειδικά για τη βραδιά η γνωστή γιατρός από τη Λάρνακα φρόντισε να επιλέξει μία ιδιαίτερη λευκή δημιουργία που επιμελήθηκε η Κύπρια σχεδιάστρια Χαριτίνη Έλληνα η οποία βρίσκεται πίσω από το fashion brand Xariell.

Η Άντια Στυλιανού συχνά επιλέγει δημιουργίες της συγκεκριμένης σχεδιάστριας, σε ιδιαίτερες περιστάσεις για την ίδια και φυσικά και αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να μην την επιλέξει για να της δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο σχέδιο για αυτή τη τόσο ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

Πρόκειται λοιπόν για ένα λευκό στενό jumpsuit με το μανίκι στο ένα χέρι με το ιδιαίτερο σχέδιο και το ζιβάγκο να είναι τα στοιχεία που έκαναν το ρούχο τόσο ιδιαίτερο και ιδανικό για την περίπτωση.

Το όλο σύνολο ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια με πέρλες και tennis necklace στο λαιμό.

Tags μόδα, fashion, style, στυλ, αντια στυλιανου, τασεις μόδας, Trends, xariell, χαριτίνη ελληνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0141 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0423 s // Total time: 0.0564 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X