Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι ερωτήσεις που της κάνουν οι γιοι της για τον χωρισμό από τον μπαμπά τους


Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι ερωτήσεις που της κάνουν οι γιοι της για τον χωρισμό από τον μπαμπά τους

Έτσι χειρίστηκε το διαζύγιο σε σχέση με τα παιδιά της.  

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 5 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά και στο πώς το διαχειρίστηκαν όσον αφορά στα δύο τους παιδιά, Μάξιμο και Κίμωνα. 

“To 2023 ήταν δύσκολο, χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο.

Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και ειλικρίνεια.

Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει.

Είμαι σε πολύ καλή φάση έχω τα παιδιά μου, περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου και έχω τη δουλειά μου που την αγαπάω πάρα πολύ”, εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη. 
 

Tags κατερινα παπουτσακη, χωρισμος, διαζυγιο, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0114 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3125 s // Total time: 3.3239 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X