Silia Kapsis: Όσα αποκάλυψε η εκπρόσωπος μας στην Eurovision για το videoclip της συμμετοχής μας [βίντεο]


Silia Kapsis: Όσα αποκάλυψε η εκπρόσωπος μας στην Eurovision για το videoclip της συμμετοχής μας [βίντεο]

Το μήνυμα που περνά το κομμάτι μας με τίτλο "Liar".

Στο Eurovision party παρουσία της φετινής μας εκπροσώπου στην 68η διοργάνωση του θεσμού, βρέθηκε πρόσφατα, το portal μας. 

Η Silia Kapsis, κατά τη διάρκεια της όλης βραδιάς, η οποία ήταν αφιερωμένη σε εκείνην, λίγους μήνες πριν βρεθεί στο Malmo της Σουηδίας, παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο Ilovestyle.com, και ρωτήθηκε για το πως πήγαν τα γυρίσματα και οι πρόβες του videoclip της συμμετοχής μας. 

Ενθουσιασμένη η 17χρονη τραγουδίστρια, δήλωσε on camera πως το clip μας γυρίστηκε στη Λεμεσό, όλα πήγαν φανταστικά, και αν και ήταν λίγο κουρασμένη, η ημέρα ήταν πολύ καλή, ευελπιστώντας να μας αρέσει το όλο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα: Silia Kapsis: H εκπρόσωπός μας στην Eurovision "ανοίγει τα χαρτιά της" λίγο πριν αναχωρήσει για Σουηδία [βίντεο]

 

Όσο για το ποιο είναι το concept του videoclip αλλά και το νόημα το τραγουδιού, δήλωσε: "Το μήνυμα του τραγουδιού δεν είναι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά για άτομα τα οποία ζουν σε έναν ψεύτικο κόσμο, με ένα ψεύτικο σενάριο, όπως το body shaming, το sexualliti, και βασικά εγώ και οι υπόλοιποι βγαίνουμε έξω από αυτόν τον ψεύτικο κόσμο και ερχόμαστε στην αλήθεια, χωρίς να είμαστε ψεύτες". 

Όσο για τα πόσα outfit έχει αλλάξει για τις ανάγκες του κλιπ, η Silia Klapsis, αναφέρει πως αυτά ήταν δυο.

Θυμίζουμε πως η Κύπρος, εμφανίζεται στον Α' ημιτελικό στις 7 Μαίου και στο πρώτο μισό της βραδιάς. Δείτε στο βίντεο όσα είπε: 

 

@ilovestylecom10 Όσα αποκαλύπτει αποκλειστικά στο illovestyle.com η @SILIA για τα γυρίσματα του videoclip για το κομμάτι “Liar” που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή eurovision #siliakapsis #eurovision #ilovestylecom #eurovision2024

 

 

Tags silia kapsis, eurovision


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4147 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3449 s // Total time: 2.7596 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X