Επώνυμος Έλληνας αποκαλύπτει: "Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες"


Επώνυμος Έλληνας αποκαλύπτει: "Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες"

"Mου αρέσουν οι τρίχες".

Συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", παραχώρησε πρόσφτατα επώνυμος Έλληνας σχεδιαστής. 

Ο πρώην κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης ανάμεσα σε όλα όσα είπε, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, το φλερτ και τον έρωτα.

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Η έξοδος στο Λονδίνο για τα 20α γενέθλια της κόρης της [εικόνες]

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: "Κάπου διάβασα ότι “έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη. Συνήθως μετά από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή. Δυσκολεύομαι στο φλερτ, δε δίνω σημασία γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση. Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες".

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Άγγελος Μπράτης είπε: "Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον εαυτό μου, μπορώ να κάθομαι όλη μέρα και να παρατηρώ τι κάνει μία γάτα. Τώρα δεν έχω γάτα άλλα έχω πάρει όλο τον εξοπλισμό. Όλοι νομίζουν ότι είμαι μόνιμα ζεν, ακούω μονό κλασική μουσική και ντύνομαι μονό με κοστούμια, αυτό είναι στο μυαλό των άλλων. Δεν είμαι λόρδος, από τα Τζουμέρκα είμαι, μου αρέσουν πολύ τα κλαρίνα και να χορεύω τσάμικο".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Άγγελος Μπράτης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0086 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0404 s // Total time: 0.0490 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X