Maria Menounos: Η topless αγκαλιά με την κόρη της και οι αντιδράσεις στα σχόλια [εικόνα]


Maria Menounos: Η topless αγκαλιά με την κόρη της και οι αντιδράσεις στα σχόλια [εικόνα]

"Σοβαρά, έχεις μωρό τώρα όχι σκύλο".

Μία νέα φωτογραφία της Maria Menounos, αγκαλιά με την κόρη της, Αθηνά, ήταν αρκετή για να φέρει αρνητικά σχόλια κάτω από το post της.

Η Ελληνοαμερικανίδα τηλεπερσόνα θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους ακόλουθούς της ένα στιγμιότυπο στο οποίο αγκαλιάζει topless την κόρη της, ωστόσο αυτό που ενόχλησε τους followers της ήταν κυρίως η λεζάντα που περιέγραψε αυτή τους τη στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρείρα προς τον γιο της: "Σ ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ" [βίντεο]

Χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής:"Δεν είναι το “δέρμα με δέρμα” το καλύτερο; Μου έλειψες μικρή μου! Ένα μικρό διάλειμμα στη θεραπεία".  Ανάμεσα στα θετικά σχόλια, υπήραχαν και αρκετά επικριτικά σχόλια ως προς τον τρόπο με τον οποίο η ίδια λειτουργεί ως μητέρα.

"Δεν καταλαβαίνω αυτές τις διασημότητες μαμάδες που δεν μπορούν να συλλάβουν για χρόνια και όταν τελικά έχουν μωρό  κάνουν ταξίδια χωρίς το μωρό για το δικό τους καλό;  Μπορεί να είμαι εγώ αλλά δεν το καταλαβαίνω…. γιατί ήθελες παιδί τότε; Πολύ εγωκεντρικοί άνθρωποι σήμερα κανείς δεν θυσιάζεται πια", "Νομίζω ότι το να μην μπορείς να κυοφορήσεις το δικό σου παιδί και να έχεις παρένθετη μητέρα σε αποσπάει πραγματικά από αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να φανταστώ να αφήνω το μωρό μου για να πάω σε ένα ταξίδι “αυτοθεραπείας”. Τόσο αφύσικο. Σοβαρά, έχεις μωρό τώρα όχι σκύλο", ήταν μερικά από τα σχόλια που έλαβε η παρουσιάστρια στο post της. 

Δείτε την εικόνα που κοινοποίησε πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, maria menounos


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7565 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3595 s // Total time: 4.1160 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X