Valentine ’s Day: Αυτό είναι το hero piece από τη συλλογή εσωρούχων της ETAM


Valentine ’s Day: Αυτό είναι το hero piece από τη συλλογή εσωρούχων της ETAM

Τα fashion girls του νησιού που επέλεξαν ήδη τα δικά τους αγαπημένα set

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι γνωστή ως η ημέρα που είναι αφιερωμένη στην αγάπη, τον έρωτα, το ενδιαφέρον και φυσικά από αυτό το πλαίσιο δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα εσώρουχα, αυτά δηλαδή που είναι ικανά να κάνουν spice up τη ζωή σου γενικότερα και ειδικότερα αυτή την ημέρα, που είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και αφορμή να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. 

Το brand ETAM και αυτή τη χρονιά δημιούργησε ειδικά για την περίσταση μια συλλογή από εσώρουχα που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι sexy αλλά ταυτόχρονα να νιώθεις αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τον εαυτό σου μέσα σε αυτά. Hero piece της συλλογής που ονομάζεται Love Declaration, το set από κόκκινη δαντέλα, στο χρώμα δηλαδή της ημέρας αλλά και το color trend της φετινής σεζόν, σε σχέδιο που κολακεύει κάθε σωματότυπο χωρίς να θυσιάζει την αισθησιακή και δυναμική sexy πλευρά σου.

Επιλογές της φετινής συλλογής το brand ETAM που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο, είδαμε ήδη να φορούν και τα αγαπημένα fashion girls του νησιού. Εσώρουχα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα των γυναικών σε κόκκινο, μαύρο και girly ροζ χρωματισμούς φτιαγμένα από  πολυτελή υφάσματα, έτοιμα να αναλάβουν τον κεντρικό ρόλο στο mood της ημέρας και να ενισχύσουν την ρομαντική διάθεση της ερωτικής αυτής στιγμής. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου 

 

H Εβελίνα Σκίτσκο


Η Άντρεα Κυριάκου

 

 

 

Βρες το καταστημα ΕΤΑΜ στο Nicosia Mall.
Βρες ολη τη συλλογη στο www.Modeand.com

Tags μόδα, fashion, Etam, VALENTINES DAY, εσωρουχα, τασεις μόδας, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8215 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3282 s // Total time: 3.1497 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X