Οι εμφανίσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις στα Cyprus Eating Awards 2023


Οι εμφανίσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις στα Cyprus Eating Awards 2023

Κομψές και elegant επιλογές στο μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, που εδώ και 19 χρόνια επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τους καλύτερους της γαστρονομίας, απονεμήθηκαν γι’ ακόμα μια χρονιά. Την τελετή βράβευσης διοργάνωσε και φέτος το Check In, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες όσων δεν εφησυχάζουν και άοκνα παρέχουν υψηλή ποιότητα και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Η τελετή βράβευσης των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου για το 2023 πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024, στο πολυτελές Four Seasons Hotel στη Λεμεσό. 

Τον θεσμό παρουσίασε και φέτος η Nespresso και στήριξε η Τράπεζα Κύπρου. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Κώστα Κουμή.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, ενώ τους καλεσμένους συντρόφευσε μουσικά η νεαρή Αναστασία.

Τόσο τα εστιατόρια όσο και οι αναγνώστες του Check In Cyprus, γι’ ακόμα μια χρονιά, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία, δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον και στηρίζοντας με την ψήφο τους τα αγαπημένα τους εστιατόρια. Συγκεκριμένα, καταμετρήθηκαν 89.637 ψήφοι, ένα νούμερο που δείχνει την έμπρακτη αγάπη του κόσμου για τα βραβεία.

Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς επιμελήθηκε ο chef Αντρέας Μαυρομμάτης, βραβευμένος με αστέρι Michelin, σε συνεργασία με τον Executive chef του ξενοδοχείου Four Seasons, Πανίκο Χατζηττοφή.

Το παρών τους στη λαμπερή αυτή βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων και κυρίες του νησιού που ξεχωρίζουμε για το στυλ και τις άψογες ενδυματολογικές τους επιλογές και αυτή τη φορά όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν να μην κλέψουν τις εντυπώσεις με τα σύνολά του. Δείτε τις εμφανίσεις στη madamefigaro.cy

Tags μόδα, best dressed, cyprus eating awards 2023, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7444 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3052 s // Total time: 3.0496 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X