Αθηνά Οικονομάκου: Με δημιουργίες Έφης Παπαϊωάννου στο Dubai [εικόνες]


Αθηνά Οικονομάκου: Με δημιουργίες Έφης Παπαϊωάννου στο Dubai [εικόνες]

Οι δύο μάξι δημιουργίες της Κύπριας σχεδιάστριας στις αποσκευές της ηθοποιού.   

Στο Dubai βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνοντας τις ομορφιές και την πολυτέλεια που προσφέρει η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνει πολύ συχνά τους ακόλουθούς της για το πώς περνά στις διακοπές της ενώ χθες βράδυ η ίδια διασκέδασε στο ξενοδοχείο που διαμένει σε ένα party που πραγματοποιήθηκε με ζωντανή μουσική.

Εκείνο ωστόσο που έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα ήταν φυσικά το εντυπωσιακό φόρεμα με δαντέλα της Έφης Παπαϊωάννου σε ένα από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν αυτή την άνοιξη, στο κίτρινο. Πρόκειται για ένα από τα υφάσματα αλλά και τα σχέδια που κυριάρχησαν στη φετινή συλλογή της Κύπριας σχεδιάστριας, κυρίως σε two pieces σύνολα.

Αυτή είναι πρώτη φορά που το βλέπουμε σε φόρεμα με τη χαρακτηριστική φούστα από ruffles, το χαμηλό ζιβάγκο και το ιδιαίτερο σχέδιο στην πλάτη. Ένα φόρεμα ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις αφού δημιουργεί εντυπωσιακές και τόσο stylish ταυτόχρονα εμφανίσεις.

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας – ηθοποιός επέλεξε και μία δεύτερη δημιουργία δια χειρός Έφης Παπαϊωάννου σε μία bold shiny απόχρωση. Πρόκειται για ένα κόκκινο φόρεμα με ψηλό λαιμό, embroidered details και cut out στο στήθος. 


 

Tags Αθηνά Οικονομάκου, διασημοι, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3996 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2454 s // Total time: 2.6450 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X