Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο μετά το εξιτήριο [βίντεο]


Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο μετά το εξιτήριο [βίντεο]

To όνομα που σκέφτονται να πάρει η νεογέννητη κορούλα τους. 

Το βράδυ της Πέμπτης, 8 Φεβρουαρίου, ήρθε στον κόσμο το πρώτο μωράκι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση. 

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, 11 Φεβουαρίου, ο Ντάνος, λίγο πριν η σύζυγός του πάρει εξιτήριο και επιστρέψει στο σπίτι με την κορούλα τους, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως μπαμπάς, στους δημοσιογράφους έξω από το μαιευτήριο.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ξεχωριστή τούρτα που του πρόσφερε η σύζυγός του για τα γενέθλιά του [εικόνες]

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει". 

Και πρόσθεσε: "Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου". Δείτε το βίντεο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7311 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2787 s // Total time: 3.0097 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X