Νίκος Αναδιώτης: "Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία"


Νίκος Αναδιώτης: "Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία"

"Τι είναι ο γάμος; Άνδρας και γυναίκα. Ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν ξέρετε κάτι άλλο".

Στο συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδιού που αναμένεται να ψηφιστεί από την ελληνική βουλή για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, βρέθηκε την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει εκφράσει ανοιχτά το γεγονός πως δεν αποδέχεται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και μάλιστα το εκφράζει με επιχειρήματα, όπως έκανε και το πρωί της επόμενης ημέρας, μέσα από την εκπομπή, "Πρωινό". 

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο μετά το εξιτήριο [βίντεο]

Ο Νίκος Αναδιώτης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Γιώργο Λιάγκα, τοποθετήθηκε και εξέφρασε τα εξής: "Εγώ διαφωνώ και με τον γάμο των ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμο κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Άρα διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο στη δική μου κρίση. Δε μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε και κάποιον.Πάμε να απλοποιήσουμε την ετυμολογία του όρου ''γάμος''. Τι είναι ο γάμος; Άνδρας και γυναίκα. Ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν ξέρετε κάτι άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλη κράτη δεν είμαι σε θέση να το κρίνω, εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δική μου την πατρίδα. Θα μου πεις ότι κάποιο ζευγάρι μπορεί να το κάνει στο εξωτερικό αυτό και να έρθει στην Ελλάδα".

Kαι πρόσθεσε: "Είμαι αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε εμείς αυτό. Όταν ένα ζευγάρι θέλει να επισημοποιήσει κάτι; Θέλει να κερδίσει κάτι; Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας. Δεν καταλαβαίνω τα δικαιώματα που θέλουν να κερδίσουν, στην κοινωνία είναι ίσοι.Θεωρώ ότι το δικαίωμα των παιδιών είναι αυτό που πρέπει να προστατέψουμε. Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο, ούτε αρρώστια, ούτε διαστροφή. Δεν είναι η μόνη αμαρτία".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Νίκος Αναδιώτης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0097 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0392 s // Total time: 0.0489 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X