Maria Menounos: Πάντρεψε δυο γυναίκες - "Ήταν μεγάλη μου τιμή" [εικόνες]


Maria Menounos: Πάντρεψε δυο γυναίκες  - "Ήταν μεγάλη μου τιμή" [εικόνες]

"Σίγουρα μια ανάμνηση που θα κρατήσω για πάντα".

Στο νέο της post που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χθες, Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, η Maria Menounos, μας αποκάλυψε πως τέλεσε γάμο μεταξύ δυο γυναικών.

Φανερά ενθουσιασμένη για το γεγονός αυτό, η Ελληναμερικανίδα παρουσιάστρια, ανήρτησε στιγμιότυπα του γάμου αυτού, δηλώνοντας το πόσο μεγάλη τιμή ένιωσε.

Διαβάστε ακόμα: Maria Menounos: Η topless αγκαλιά με την κόρη της και οι αντιδράσεις στα σχόλια [εικόνα]

Στη λεζάντα της συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: "Ένας τόσο όμορφος γάμος για ένα τόσο όμορφο ζευγάρι!!Ήταν μεγάλη μου τιμή που είχα αυτή την ευκαιρία να λειτουργήσω τον γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο έρωτάς τους είναι παραμύθι.Η Daria έγινε οικογένεια με τον Kev και με εμένα, όταν άρχισε να φιλοξενεί το AfterBuzz Network μας όταν ήταν μόλις 21 ετών. Είναι η πρώτη γυναίκα μαχήτρια MMA στην ιστορία του WWE, η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη γυναίκα στην ιστορία του WWE, πρώτη στις καρδιές μας, και τώρα περήφανη σύζυγος της όμορφης, έξυπνης και ταλαντούχας Toni Cassano!Ήταν η πρώτη μου φορά που έγινα διορισμένος υπουργός και ο γάμος ήταν καταπληκτικός. Σίγουρα μια ανάμνηση που θα κρατήσω για πάντα! Σας αγαπώ και τους δύο". 

Φυσικά μια τέτοια ανάρτηση, δεν θα μπορούσε να μην έχει και hate comments από τους followers της, οι οποίοι κατέκριναν τη στάση της, κάνοντάς την μάλιστα...unfollow. Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό πιο κάτω:

 

Tags maria menounos, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8893 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3003 s // Total time: 3.1896 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X