Οι πρώτες δηλώσεις και ανάρτηση της Στικούδη μετά τον τοκετό αγκαλιά με τον γιο της [εικόνες & βίντεο]


Οι πρώτες δηλώσεις και ανάρτηση της Στικούδη μετά τον τοκετό αγκαλιά με τον γιο της [εικόνες & βίντεο]

"Δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και σε τρίτο παιδί" .

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές και ώρες της ζωής της, βιώνει η Κατερίνα Στικούδη, φέρνοντας στον κόσμο χθες, Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, το δεύτερό της μωράκι. 

Η τραγουδίστρια νωρίτερα σήμερα το πρωί, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή "Super Κατερίνα", και εκεί παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον εύκολο τοκετό που είχε. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές για τον τοκετό του παιδιού της

Μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός αν σκέφτεται την απόκτηση ενός τρίτου παιδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: "Με το που μπήκα γέννησα. Έχω ζήσει τα δύο άκρα. Έχω ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα, του Βύρωνα και μια πολύ εύκολη του Νίκου. Σε δυόμιση ώρες είχαμε τελειώσει. Νίκο θα τον πούμε από τον μπαμπά μου. Ο Βύρωνας ξέρει πως θα έρθει ένας Νίκος στο σπίτι. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν κουράστηκα καθόλου. Όλοι ήταν δίπλα μου. Ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Γέννησα φυσιολογικά και τις δύο φορές. Κάθε γέννα η γυναίκα τη βιώνει ξεχωριστά. Θέλει ψυχραιμία.Πραγματικά δεν είμαι πλέον κάθετη και απόλυτη σε τίποτα, αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και σε τρίτο παιδί. Η ζωή δεν ξέρεις πώς τα φέρνει. Θα δούμε πότε θα επιστρέφω στο J2US". Δείτε το βίντεο

 

 

 

Ωστόσο η τραγουδίστρια το μεσημέρι της Πέμπτης, 15 Φεβρουαρίου, ανήρτησε το πρώτο post με τον μπέμπη της μέσα στο μαιευτήριο γράφοντας στη λεζάντα τα εξής: "Δευτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!!
Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιαζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο.Ενα μεγάλο "ευχαριστώ" για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του Ομίλου ΙΑΣΩ @omilosiaso και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας".
Δείτε τις εικόνες:

 

Tags gossip, showbiz, κατερίνα στικούδη, γεννα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5112 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3131 s // Total time: 2.8243 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X