Κύπριος ηθοποιός: "Σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου και λένε "τι θέλει με τον παππού;"


Κύπριος ηθοποιός: "Σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου και λένε "τι θέλει με τον παππού;"

"Με ρωτούν "καλά με την κόρη σου;".

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη, είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη γνωστός Κύπριος ηθοποιός.


Ο Τόνυ Δημητρίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με τη Στεφανία Γκουρνέλου και πώς αυτή σχολιάζεται από τον κόσμο, για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους.

Διαβάστε ακόμα: Τόνυ Δημητρίου: "Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου, είναι καλύτερα εκεί κι ας μου λείπουν"


Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου και λένε "τι θέλει με τον παππού;". Πολλοί μου γράφουν για τη διαφορά ηλικίας και με ρωτούν "καλά με την κόρη σου;". Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας από τη στιγμή που εμείς περνάμε καλά, γελάμε και διασκεδάζουμε. Το σεξ μπορούν όλοι να το βρουν, η σύντροφός μου με έχει πάει ένα βήμα παραπέρα σαν άνθρωπο".

Και πρόσθεσε: "Είμαι ενάμιση χρόνο με τη σύντροφο μου και θεωρώ ότι είμαι παντρεμένος. Γνώρισα τη σύντροφο μου σε μία σειρά και μετά συναντηθήκαμε στο θέατρο άλλα δεν μιλήσαμε, μόνο μου χαμογέλαγε. Φλέρταρα τη σύντροφο μου άλλα δεν έγινε κάτι, ήταν κάπου άλλου. Έκανα πρόταση στη σύντροφό μου, Στεφανία, μέσα από το Instagram να πάμε μαζί σε μία πρεμιέρα. Αυτό που με εκνευρίζει στη Στεφανία είναι ότι είναι ισχυρογνώμων. Πολλές φορές λέω στη Στεφανία "έχεις δίκιο, άλλα δεν είσαι κι ο Φρόιντ". 

Tags gossip, showbiz, celebrities διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0126 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0471 s // Total time: 0.0597 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X