8 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη - Συγκινεί το post του αδερφού του [εικόνα]


8 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη - Συγκινεί το post του αδερφού του [εικόνα]

"Το πιο ταλαντούχο πλάσμα που πάτησε το πόδι του σε αυτή τη χώρα".

Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια, συνέβη το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, για τον Παντελή Παντελίδη. 

Η είδηση θανάτου του, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και τους φανατικούς θαυμαστές του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα είχαν γίνει. 

Διαβάστε ακόμα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του Παντελή Παντελίδη: "Θα γινόσουν 40 χρονών"

Σήμερα, το πρωί της "μαύρης" αυτής ημέρας, η οικογένειά του, τα δικά του πρόσωπα, ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους στα social media, στιγμιότυπα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, προκαλώντας έντονη συγκίνηση. 

Ένα από αυτά τα post που πετύχαμε, ήταν του μικρού του αδερφού, Κωνσταντίνου, ο οποίος όταν τον έχασε βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών, και τώρα 8 χρόνια μετά, αναπολεί τα όσα πρόλαβε να ζήσει μαζί του. 

Δημοσιεύοντας εικόνα του, γράφει τα εξής στη λεζάντα του post: "Το πιο ταλαντούχο πλάσμα που πάτησε το πόδι του σε αυτή τη χώρα και παράλληλα η μεγαλύτερη ψυχή,το φως μεταμορφωμένο σε άνθρωπο! Γίνεται; Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ". Δείτε την εικόνα:

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5772 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2743 s // Total time: 2.8515 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X