H Calzedonia παρουσιάζει τη νέα της συλλογή από leggings και jeans


H Calzedonia παρουσιάζει τη νέα της συλλογή από leggings και jeans

Διακρίνονται για την άνεση, την ευελιξία και το trendy ύφος τους

Ευέλικτα, άνετα και trendy, τα νέα leggings και jeans της Calzedonia παρουσιάζουν μια διευρυμένη συλλογή, ιδανική για τους κρύους μήνες της χρονιάς που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε glam outfits για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το leather effect παίζει σημαντικό ρόλο στην συλλογή της Calzedonia για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, ακολουθώντας μια τάση που έχει γίνει must-have τα τελευταία χρόνια, τα κλασικά ψηλόμεσα κολάν με το smeared, το μουτζουρωμένο εφέ, που κυκλοφορεί πλέον όχι μόνο στο διαχρονικό μαύρο, αλλά και σε νέες αποχρώσεις που ακολουθούν τις πιο δημοφιλείς χρωματικές παλέτες της εποχής, όπως είναι το πετρόλ και το καφέ. Νέα προσθήκη στη συλλογή των κολάν είναι τα Thermal που παρουσιάζουν ένα εφέ επίστρωσης σε στυλ vintage για να δημιουργούν εμφανίσεις με ρετρό πινελιές.

Στη συλλογή θα βρείτε επίσης πολύχρωμες επιλογές από flare και mini-flare κολάν, που συνδυάζουν γεωμετρικά μοτίβα με αστραφτερές ίνες, για πρακτικότητα και λάμψη όπως χαρακτηρίζει άλλωστε και το αυθεντικό στυλ της Calzedonia.

Για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024, δεν πρέπει να χάσετε τη σειρά από jeans με προτάσεις με διαφορετικά στυλ, για να ικανοποιήσουν την άνεση και τις στιλιστικές ανάγκες κάθε Calzedonia Lover. Τα κλασικά push-up jeans σε γκρι, κρεμ και στο χρώμα του φασκόμηλου, συνοδεύονται από μια γκάμα από super trendy μοντέλα όπως είναι το flare και το palazzo ενώ τα ψηλόμεσα εφαρμοστά και σε στυλ cargo jeans είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν αμέσως μία θέση στη καρδιά και στην γκαρνταρόμπα σας.

Η καινοτομία αυτής της σεζόν είναι η νέα σειρά jeans σε “shiny effect” με metallic όψη ή με στρας, σε γραμμή skinny ή straight σε απαλούς και φωτεινούς τόνους που προβάλουν τα πόδια της κάθε γυναίκας και τους δίνουν την ευκαιρία να λάμψουν.

Tags μόδα, calzedonia, shopping, τασεις μόδας, LEGGINGS, jeans


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1001 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2615 s // Total time: 2.3615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X