Πασίγνωστος Κύπριος τραγουδιστής: “Είδα UFO στην Κύπρο” [βίντεο]


Πασίγνωστος Κύπριος τραγουδιστής: “Είδα UFO στην Κύπρο” [βίντεο]

Η αποκάλυψη που έκανε και μας άφησε άφωνους.   

Ο διάσημος τραγουδιστής με καταγωγή από την Κύπρο Peter Andre ισχυρίζεται ότι είχε μια "απίστευτη" εμπειρία στην θέα ενός UFO.

Ο τραγουδιστής  του "Mysterious Girl" - πιστεύει ακράδαντα για την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες, όχι μόνο επειδή είδε κάποτε ένα UFO αλλά επίσης γνωρίζει πολλούς άλλους ανθρώπους που έχουν δει εξωγήινους

Συγκεκριμένα έγραψε στη στήλη του New Magazine: "Πάντα πίστευα ότι τα UFO είναι αληθινά. Τα παιδιά και εγώ είχαμε μια απίστευτη θέα στην Κύπρο που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ και τα αδέρφια μου Μάικλ, Κρις και Ντάνι έχουν δει πολλά".

"Η μάνατζέρ μου Κλερ είδε ένα UFO στο μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου – ίσως θα γράψει γι' αυτό στο προσεχές βιβλίο της. Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω. Πείτε μας απατεώνες ή όπως θα ήθελα να σκεφτώ , ανοιχτόμυαλους!"

Τα σχόλια του Peter ήρθαν αφού το μοντέλο Abbey Clancy - που έχει παιδιά τη Sophia, 11, Liberty, επτά, τον Johnny, τεσσάρων και τον τρίχρονο Jack με τον σύζυγό τηες Peter Crouch - πείστηκε ότι την ακολουθούσαν τρία UFO.

Μιλώντας στο podcast της "Therapy Crouch", είπε: "Δεν υπήρχε φυσικό έντονο φως πουθενά και τα φώτα του δρόμου δεν είχαν ανάψει ακόμα και τα φώτα των αυτοκινήτων ήταν ελάχιστα επειδή είχε ακόμη πολύ φως για να είναι αναμμένα". Δείτε το βίντεο

Πηγή: Sigmalive.com 
 

Tags peter andre, ufo, κυπρος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6618 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2560 s // Total time: 2.9178 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X