Δημήτρης Σκαρμούτσος: Χώρισε με τη γοητευτική σύζυγο του Μαριέττα Ντάνα;


Δημήτρης Σκαρμούτσος: Χώρισε με τη γοητευτική σύζυγο του Μαριέττα Ντάνα;

"Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος"

Στο δημοσίευμα περί χωρισμού με την σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα απαντά αποκλειστικά στο TLIFE ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Όπως αναφερόταν σε δημοσιεύματα, ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του χώρισαν με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εδώ και δύο μήνες έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός σεφ διαψεύδει την είδηση για τον χωρισμό του: "Είναι αστείο αυτό που γράφτηκε και είναι κρίμα που αναπαράγεται γιατί υπάρχουν και παιδιά στη μέση", ήταν η πρώτη του αντίδραση. "Εννοείται πως μένουμε μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Γέλασα όταν διάβασα ότι χωρίζω. Είναι τραγικό ότι μεταφέρεται κάτι και γράφεται παντού χωρίς να έχει εξακριβωθεί", αναφέρει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος παραμένει στο πλευρό της αγαπημένης του, Μαριέττας Ντάνα.

Διαβάστε ακόμα: Μπαίνει στο Survivor ο Ροναλντίνιο - Το ανακοίνωσε ο Ατζούν και έγινε χαμός από τους παίκτες

Σήμετα μίλησε επίσης στην εκπομπή Fay’s time όπου μαγειρεύει καθημερινά:"Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Όλοι γράφουν ότι έχω χωρίσει. Είναι καταπληκτικό αυτό το πράγμα. Όλοι λένε ότι έχω χωρίσει. Λένε ότι έχω βρει άλλη. Μα την Παναγία.Είναι δυνατόν να έχω χωρίσει; Δεν έχει συμβεί πρώτον. Δεύτερον, υπάρχει ένα παιδί. Μπορεί οι φίλοι του να πουν ότι "οι γονείς σου χωρίζουν". Εκνευρίστηκα πολύ".

 

Ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του, Μαριέττα Ντάνα μετρούν περισσότερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια, όταν το 2015 γεννήθηκε ο γιος τους. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι πατέρας ενός ακόμη παιδιού από προηγούμενη σχέση του.

Πηγή: www.tlife.gr

Tags δημητρης σκαρμουτσος, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0079 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0456 s // Total time: 0.0535 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X