H Tezenis μας προτείνει να υιοθετήσουμε την τάση back to basics


H Tezenis μας προτείνει να υιοθετήσουμε την τάση back to basics

Την ακολούθησαν και τα fashion girls του νησιού

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε με μία φράση συνοπτικά τις τάσεις που επικράτησαν τις τελευταίες σεζόν στην μόδα τότε, η επιστροφή στα βασικά είναι αυτή που θα ήταν η πιο αντιπροσωπευτική. Οι σχεδιαστές και τα μεγαλύτερα fashion brands έθεσαν ως πρώτο και βασικό κανόνα να βρούμε το προσωπικό μας στιλ, τα χρώματα που μας ταιριάζουν κι όλα αυτά προσαρμοσμένα στις καθημερινές μας ανάγκες. Ο μινιμαλισμός επέστρεψε στη μόδα και η δύναμή του ήταν και παραμένει μεγάλη.

Η φιλοσοφία αυτή δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα αλλά υιοθετείται και στα εσώρουχα με την TEZENIS να μας προτείνει αυτή τη σεζόν τη σειρά Basic Underwear σε λιτά σχέδια και απλές γραμμές και σε τέσσερα νέα χρώματα που ήδη τα fashion girls του νησιού ενέταξαν στη συλλογή τους. Ήδη στη συγκεκριμένη σειρά τρέχει προσφορά, σε όλα τα σουτιέν της Basic Underwear συλλογής αφού αγοράζοντας 2 το 3ο είναι δωρεάν. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου και εσείς δεν έχετε να κάνεις τίποτα άλλο από το να επιλέξεις το χρώμα αλλά και το στυλ που σε αντιπροσωπεύει.

Το χρώμα του fresh mint χαρίζει στα εσώρουχα διακριτικότητα και εκλεπτυσμό αλλά και μια φρέσκια ψυχράδα κάνοντας τα ιδανικά για αυτή τη σεζόν.

Το Candy Rose δίνει μία extra δόση θηλυκότητας, δυναμισμού και χαράς αφού είναι αναμφίβολα το πιο girly χρώμα της παλέτας.

Διαχρονικό, κομψό και δημοφιλές, το Diamond Beige βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών των γυναικών όσον αφορά στα εσώρουχα.

Chic look, μοντέρνος χαρακτήρας, fresh διάθεση τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα από τα πιο stylish και staple χρώματα της μόδας που δεν είναι άλλο από το Faded Blue.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις επιλογές που έκαναν τα fashion girls του νησιού από τη σειρά Basic Underwear της TEZENIS.

Η Άντρεα Κυριάκου

 

 

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη

 

 

H Ανδρεάνα Φραγκούδη

 

 

Η Στέφανη Σόλωνος

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@ssolonos)

 

H Ολίβια Κωνσταντινίδη

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα www.tezenis.com/cy/ και στα social media at @tezenisofficial

Tags μόδα, τασεις μόδας, Trends, TEZENIS, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0095 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0402 s // Total time: 0.0497 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X