Χάρης Ρώμας για την πρώην σύζυγό του: "Αν δεν είχε αποβάλει, ο γιος μου, τώρα θα είχε τρεις πατεράδες" [βίντεο]


Χάρης Ρώμας για την πρώην σύζυγό του: "Αν δεν είχε αποβάλει, ο γιος μου, τώρα θα είχε τρεις πατεράδες" [βίντεο]

"Μήπως είναι καλύτερο από τον έναν;".

Συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωινό", παραχώρησε την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, ο Χάρης Ρώμας. 

Ο Έλληνας γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών που έγινε αποδεκτό στην Ελλάδα, πριν από λίγες ημέρες. 

Διαβάστε ακόμα: Σε γνωστή Ελληνίδα ηθοποίο ανήκει η πρώτη αγγελία γάμου γυναικών στην Ελλάδα [εικόνα]

Ο ίδιος μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή η πρώην σύζυγός του είχε μείνει έγκυος και τελικά απέβαλε, και πως αν δεν είχε χάσει το παιδί, τώρα θα είχε έναν γιο, με πιθανόν...τρεις πατεράδες. 

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε τα εξής: "Υπήρξα κάποια στιγμή παντρεμένος, ήμουν ερωτευμένος. Στην πορεία είδα ότι δεν είναι αυτό. Η σύζυγός μου τότε είχε μείνει έγκυος, απέβαλε. Έτυχε να αποβάλει. Αν δεν είχε αποβάλει θα είχα τώρα έναν γιο. Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί και είχαμε χωρίσει, σήμερα το παιδί αυτό θα είχε ως βιολογικό πατέρα εμένα. Θα μπορούσε όμως να είχε και έναν δεύτερο πατέρα αν είχα ή αν έχω έναν σύντροφο και θα είχε και έναν τρίτο πατέρα, τον σύζυγο της πρώην γυναίκας μου. Δεν βλέπω κανένα κόλλημα να εξηγούσε υποθετικά σε αυτό το παιδί ότι άλλα παιδιά έχουν έναν πατέρα, εσύ έχεις την τύχη να έχεις τρεις πατεράδες. Εμένα που είμαι ο βιολογικός, τον σύζυγο της μητέρας και αυτόν που πιθανώς αποκαλείς θείο. Τρεις άντρες που ενδιαφέρονται για εσένα με πατρικό ενδιαφέρον. Μήπως είναι καλύτερο από τον έναν;". Δείτε το βίντεο

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, χαρης ρώμας, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4453 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2621 s // Total time: 2.7074 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X