Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τη Μενεγάκη: "Δίναμε ραντεβού στη γωνία" [εικόνα & βίντεο]


Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τη Μενεγάκη: "Δίναμε ραντεβού στη γωνία" [εικόνα & βίντεο]

"Η Ελένη ήταν η πιο όμορφη..."

Αναφορά στην παιδική του ηλικία και στο όταν πήγαινε στο δημοτικό, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης, 22 Φεβρουαρίου. 

Ο παρουσιαστής μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε τα ραντεβού που έδιναν στο παρελθόν, όταν φοιτούσαν στο δημοτικό, προκειμένου να πάνε και να φύγουν μαζί από το σχολείο.

Διαβάστε ακόμα: Γνωστός παρουσιαστής σε Μενεγάκη: "Είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι ξανθιά, κάτι άλλο κρύβεται" [βίντεο]

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Εγώ ως παιδί ντρεπόμουν να βγαίνω να παίζω με τα άλλα παιδιά ήμουν πολύ μοναχικό άτομο που ακόμα και τώρα είμαι. Ευχαριστώ την Ελένη που το πιστοποιείσαι και η Ελένη ήταν ένα πολύ σεμνό και εσωστρεφές κορίτσι. Εμείς πηγαίναμε στον Κολωνό σχολείο, πηγαίναμε τρεις τάξεις μαζί μετά χωρίσαμε, γυμνάσιο χωρίσαμε γιατί άλλαξα εγώ σχολείο.Είχαμε την σύμπτωση να μένουμε σε διπλανές πολυκατοικίες και αρκετά μακριά από το σχολείο. Ήταν κανένα δεκαπεντάλεπτο και για να μην πηγαίνουμε μόνοι μας πηγαίναμε μαζί με την Ελένη δίναμε ραντεβού στη γωνία και πηγαίναμε ποδαράτα 15 λεπτά και γυρίζαμε. Το σχολείο ήταν μακριά ήταν 15 λεπτά περπάτημα. Πηγαίναμε κάθε μέρα μαζί σχολείο και γυρίσαμε κάθε μέρα μαζί από το σχολείο… δεν κάναμε παρέα. Η Ελένη ήταν η πιο όμορφη του σχολείου, όχι ξανθιά ήταν καστανή".

Στη συνέχεια η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έδωσε στη δημοσιότητα, τη σχολική φωτογραφία τους. Δείτε την εικόνα και το βίντεο

 

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1514 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2745 s // Total time: 2.4259 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X