Μαρίνα Μαλένη και Σπύρος Αντωνέλλος στο Veramand Studio


Μαρίνα Μαλένη και Σπύρος Αντωνέλλος στο Veramand Studio

Στην πλατφόρμα ανοιχτών συζητήσεων FrEE RIDE.

Σε αυτήν την τελευταία - για την ακαδημαϊκή περίοδο Σεπτέμβριος 2012 μέχρι Ιούλιος 2013 - συνάντηση της πλατφόρμας ανοιχτών συζητήσεων και μυστικών συναντήσεων FrEE RIDE, το Veramand Studio Academy παρουσιάζει τη Μαρίνα Μαλένη και τον Σπύρο Αντωνέλλο.

Μετά τις πολύ επιτυχημένες συναντήσεις του διαδικτυακού “FrEE RIDE: Δημιουργική Αυτονομία” με τον Stereo Mike, και του ιδιαίτερου “FrEE RIDE: Εσωτερικά Κίνητρα για Καλλιτέχνες” με τον Πάνο Κολιά, σειρά έχει η Μαρίνα Μαλένη και το Σπύρος Αντωνέλλος. Χωρίς τις επίσημες ιδιότητες τους, αλλά με όλη τη γνώση και την αγάπη που έχουν για τους έφηβους, το θέατρο και την Κύπρο, οι φιλοξενούμενοι του FrEE RIDE έρχονται για να μοιραστούν μαζί σας πληροφορίες και οράματα για το εφηβικό θέατρο, παρέα με παγωμένη λεμονάδα.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στην ανοιχτή αυτή συζήτηση δεν έχετε παρά να καλέστε το Veramand Studio Academy το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, και ώρα 3 μμ.

Ο ακριβής χώρος και χρόνος του FrEE RIDE με τη Μαρίνα Μαλένη και τον Σπύρο Αντωνέλλο θα ανακοινωθεί σε όσους δηλώσουν ενδιαφέρον τηλεφωνικά στο 70.000.625.

Τι είναι το FrEE RIDE, με απλά λόγια: Προέκυψε από την ανάγκη να μπορεί κάποιος να συνομιλήσει με τον καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε επαγγελματία που τον ενδιαφέρει, χωρίς να υπάρχει εμπορικός σκοπός. Προέκυψε από την ανάγκη να έχει ο καλλιτέχνης το βήμα και την ελευθερία να συζητά για οτιδήποτε τον απασχολεί. Προέκυψε από την ανάγκη να γίνονται ανταλλαγές στο ευρύτερο πεδίο του πολιτισμού, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Tags Veramànd Studio, veramand studio, σεμιναρια, μαρινα μαλενη, σπυρος αντωνελλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0472 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3336 s // Total time: 3.3808 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X