Σταμάτης Γαρδέλης: "Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση"


Σταμάτης Γαρδέλης: "Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση"

"Χάνω τη ζωή μου...".

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την κράτησή του στο αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω, μετά από κλήση υπαλλήλων του Δασαρχείο Δυτικής Αττικής, όπου ο ηθοποιός είχε μεταβεί νωρίτερα.

Ο ηθοποιός αρνούταν να αποχωρήσει από τον χώρο που συνεδρίαζε η επιτροπή αντιρρήσεων του Δασαρχείου, πράγμα που τον οδήγησε στο κρατητήριο, αφού κατηγορήθηκε για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Tlive", αφού βγήκε από το κρατητήριο, ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε: "Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση".

Διαβάστε ακόμα: Σταμάτης Γαρδέλης: Το βίντεο μέσα από το κρατητήριο 

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου. Ένα προσωπικό καταφύγιο στο Πόρτο Γερμενό με τον νόμο 4014 και έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες".

Ο Σταμάτης Γαρδέλης επισκέφτηκε το Δασαρχείο Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω, γιατί περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση με το οικόπεδό του στο Πόρτο Γερμενό. Χωρίς να έχει γίνει σαφές αν είχε ραντεβού, ή αν πήρε αναβολή η υπόθεσή του, οι υπάλληλοι του είπαν πως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν. Ο ηθοποιός αντέδρασε και επέμεινε να τον εξυπηρετήσουν. Η επιμονή του ηθοποιού έφερε εντάσεις και οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μετέβη στον εισαγγελέα, όπου και παρέμεινε για 4 ώρες. Αφέθηκε ελεύθερος. Είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

 

*πηγή:protothema.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, Σταμάτης Γαρδέλης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2311 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2563 s // Total time: 2.4874 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X