Κωνσταντίνος Βασάλος: "Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση"


Κωνσταντίνος Βασάλος: "Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση"

"'Έχω βαρεθεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση".

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", πετύχαμε να παραχωρεί δηλώσεις, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το πρωί της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου.

Ο επώνυμος Έλληνας και πρώην παίκτης του "Survivor", μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που έφεραν τα όσα σχολίασε ο ίδιος, σε βιντεάκι του στο Youtube, περνώντας από κόσκινο τους 'Έλληνες παρουσιαστές, αλλά και τις συμμετοχές τους σε διάφορες εκπομπές. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Βασάλος για γνωστή Κύπρια: "Μου έβγαλε την πίστη - Πέρασα πολύ δύσκολα μαζί της"


Xαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: 'Έχω βαρεθεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση. Δημιούργησα κάποιες αντιδράσεις και είναι δεκτές. Δέχομαι την κριτική, απλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στα πάντα. Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη, κρίση και άποψη. Δεκτό το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, αλλά δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση[...]Τις περισσότερες φορές βγαίνω ξινός και με κάτι μούτρα κατεβασμένα. Δεν είμαι όμορφος όλες τις ώρες και όλες τις μέρες. Δεν έθιξα, ούτε προσέβαλα κανέναν. Αυτοί που το σχολίασαν αρνητικά, δεν το είδαν ποτέ. Θα πήγαινα καλεσμένος σε όλες τις εκπομπές. Δεν κρατάω κακίες, είναι τιμή μου να με καλεί κάποιος στην εκπομπή του". 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κωνσταντινος βασαλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9255 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2305 s // Total time: 2.1560 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X