To iconic υφάσμα της Intimissimi επέστρεψε


To iconic υφάσμα της Intimissimi επέστρεψε

Το Ultralight with Cashmere “συστήνεται” με τα νέα του χρώματα

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα υφάσματα της Intimissimi, το Ultralight with Cashmere, επιστρέφει αυτή τη σεζόν, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024, με νέα χρώματα και για ακόμη μία φορά χαϊδεύει το σώμα με την απαλότητα του.

Άνετο και με απαλή υφή στο δέρμα, το Ultralight with Cashmere θεωρείται η απόλυτη must-have επιλογή για τη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, χάρη στην αίσθηση ελαφρότητας και ζεστασιάς που χαρίζει.

Ένας συνδυασμός από πολύτιμες ίνες, modal και κασμίρ, που κάνει τα κομμάτια της σειράς μοναδικά και ιδανικά να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις: μέσα από τα ρούχα τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά κυρίως δημιουργώντας τους πιο comfy συνδυασμούς, είτε ως top μέσα από το σακάκι ή τη  ζακέτα ή ακόμη και ως μόνο του.

 

Σχέδια με κλασικά κοψίματα όπως η στρογγυλή λαιμόκοψη αλλά και σε πιο αισθησιακή εκδοχή όπως είναι το V neck είναι ανάμεσα στις επιλογές ενώ και το πάντα σοφιστικέ ζιβάγκο βρίσκεται στις προτάσεις της Intimissimi και αυτή τη σεζόν. Με ή χωρίς δαντέλα, τα διαχορνικά αυτά μοντέλα επανέρχονται σε μία  νέα παλέτα χρωμάτων που περιλαμβάνει τις πιο trendy αποχρώσεις της σεζόν, όπως το Morning Pink, το Glowing Green,το  Dreamy Blue, το Glacier Green και το Dusty Lily, που μπορούν να αναδείξουν και να κολακεύσουν ταυτόχρονα και τα βασικά χρώματα.  

 

Η ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, η θηλυκή διαφάνεια και τα διαφορετικά στυλ και χρώματα, κάνουν τα items της συλλογής Ultralight with Cashmere μοναδικά. Σχεδιασμένα για όλες τις γυναίκες που τους αρέσει να νιώθουν άνετες κάθε μέρα, σε όλες τις περιστάσεις, αυτά τα μοναδικά κομμάτια θα τα βρείτε μόνο στα καταστήματα της Intimissimi σε όλες τις πόλεις και στο online κατάστημα.

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, Intimissimi, shopping, τασεις μόδας, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6249 s (236 Queries.) // Parse time: 0.2708 s // Total time: 2.8957 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X