Γιάννης Βαρδής: Μιλά πρώτη φορά μαζί με τη σύζυγό του για την κρίση στον γάμο τους


Γιάννης Βαρδής: Μιλά πρώτη φορά μαζί με τη σύζυγό του για την κρίση στον γάμο τους

"Ανταλλάσσαμε λόγια που δεν φιλτράραμε και πληγώναμε ο ένας τον άλλο".

Στην εκπομπή "Happy day", παραχώρησαν κοινή συνέντευξη, όπως είδαμε το πρωί της Παρασκευής, 1 Μαρτίου, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα.

Το γνωστό ζευγάρι αναφέρθηκε στην κρίση που πέρασε ο γάμος τους και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον ερχομό του δεύτερου τους παιδιού.

Διαβάστε ακόμα: Άντζελα Δημητρίου: Τσακώθηκε στο κοιμητήριο με την κόρη της – Ποια φώναζε και αποχώρησε εκνευρισμένη; [βίντεο]

 

Συγκεκριμένα δήλωσαν τα εξής: "Μέχρι επτά μηνών ο γιος μας ήταν πολύ δύσκολο μωρό. Είχε θέματα με το στομάχι του και στην αρχή αντιμετωπίσαμε πολλά θέματα με αυτό. Αυτή η περίοδος είχε αντίκτυπο και σε εμάς γιατί τρέχαμε κάθε μέρα στους γιατρούς, ήμασταν άυπνοι, δεν σκεφτόμασταν καθαρά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με το μωρό, ζήτησα βοήθεια[...]Ήταν μια περίοδος που τσακωνόμασταν αρκετά, δεν υπήρχε ανοχή. Λέγαμε πράγματα που δεν τα φιλτράραμε. Ήταν πολύ δυνατό και δύσκολο και όταν το ξεπεράσαμε είπαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα", συμπλήρωσε ο Γιάννης Βαρδής. 

O Έλληνας ερμηνευτής εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, τη στιγμή που κατάλαβε πως η Νατάσα Σκαφίδα είναι η γυναίκα της ζωής του: "Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την Νατάσα, την ερωτεύτηκα και σκέφτηκα ότι ίσως είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Όταν όμως, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, εκεί καταστάλαξα. Η απώλειά του με έκανε να ωριμάσω και να κατασταλάξω".

Tags γιαννης βαρδης, Νατάσα Σκαφίδα, ζευγαρι, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0133 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0332 s // Total time: 0.0465 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X