Survivor: Οι “Μπλε” χωρίστηκαν στη μέση – Η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας [βίντεο]


Survivor: Οι “Μπλε” χωρίστηκαν στη μέση – Η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας [βίντεο]

Χαμός στο συμβούλιο με αλληλοκατηγορίες.   

Η ομάδα των “Μαχητών” απασχόλησε έντονα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο καθώς είναι ξεκάθαρο πλέον ότι υπάρχουν δύο υποομάδες στους “Μπλε”.

Στις δύο παραλίες αφίχθηκαν νέοι παίκτες, για τους “Κόκκινους” ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος μάλιστα κατάφερε στον χθεσινό αγώνα να φέρει δύο πόντους για την ομάδα του, ενώ στους “Μπλε” μπήκε ο Παντελής Γιαννακάκης

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έληξε με σκορ 10-8 υπέρ των “Κόκκινων” και οι “Μπλε” κλήθηκαν να ψηφίσουν στο συμβούλιο έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Η κάλπη έδειξε τη Μαριλίνα, κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς έχει πέσει αρκετά η απόδοση της τις τελευταίες εβδομάδες. 

“Εννοείται ότι το περίμενα, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα πέρα από την πλάκα, είμαι έτοιμη να μονομαχήσω”, είπε η Μαριλίνα

Λίγο πριν, στο συμβούλιο επικράτησε χαμός ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας καθώς υπήρξαν αλληλοκατηγορίες όσον αφορά στη διάσπαση της ομάδας και στη δημιουργία δύο υποομάδων ενώ στο επεισόδιο τέθηκε και ζήτημα μοιράσματος των εβδομαδιαίων προμηθειών. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτή την εβδομάδα, η προβολή του “Survivor” στο ΣΙΓΜΑ μεγαλώνει καθώς έχουν προστεθεί και οι Πέμπτες και ως εκ τούτου άλλος ένας αγώνας ασυλίας. 


 

Tags ΣΙΓΜΑ, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5359 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2672 s // Total time: 2.8031 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X